Bil

Hur man stÀller in ett bokomslag som din Kindle-skÀrmslÀckare

förhandsgranskningsbild som visar lee child bokomslag som skÀrmslÀckare

Har du nÄgonsin velat ha omslaget till en bok du lÀste som din Kindle-skÀrmslÀckare? Tja, tills nyligen var du tvungen att jailbreaka din Kindle för att göra det. Men 2021 Àr det Àntligen ett officiellt inslag. SÄ hÀr aktiverar du det hÀr efterlÀngtade alternativet.

Vad du behöver

Det finns ett par förutsÀttningar och varningar som du mÄste vara medveten om för att stÀlla in ett bokomslag som din skÀrmslÀckare.

För det första, den hÀr funktionen stöds bara av Kindle-enheter som slÀppts sedan 2015. Om du har en Àldre Kindle pÄ gÄng kommer den förmodligen inte att fungera pÄ den. Den fullstÀndiga listan över modeller som stöds Àr:

  • Kindle (8:e och 10:e generationen)
  • Kindle Paperwhite (7:e och 10:e generationen)
  • Kindle Oasis (8:e, 9:e och 10:e generationen)
  • Kindle Voyage (7:e generationen)

Om du inte Àr sÀker pÄ vilken modell du har, har Amazon en praktisk guide som förklarar nyckelfunktionerna i varje utgÄva.

För det andra mÄste du ha den senaste Kindle-programvaran installerad. Din enhet uppdateras troligen automatiskt. För att kontrollera detta, anslut först din Kindle till WiFi. Tryck sedan pÄ de tre smÄ prickarna i det övre högra hörnet pÄ skÀrmen pÄ startsidan för att komma Ät menyn.

tre smÄ menypunkter markerade

Tryck pĂ„ “InstĂ€llningar”.

instÀllningsalternativet markerat

Tryck sedan pÄ de tre smÄ prickarna igen.

Om “Uppdatera din Kindle” Ă€r svart trycker du pĂ„ den för att uppdatera din Kindle. Om den Ă€r nedtonad betyder det att din Kindle Ă€r uppdaterad.

Notera: Du kan uppdatera din Kindle manuellt om du upplever nÄgra problem.

uppdatera ditt kindle-alternativ markerat

För det tredje behöver du en Kindle utan “Specialerbjudanden” – programmet dĂ€r Amazon ger dig 20 $ rabatt pĂ„ en ny Kindle i utbyte mot att du visar annonser. Om du ser kampanjer och erbjudanden pĂ„ lĂ„sskĂ€rmen eller startskĂ€rmen mĂ„ste du betala tillbaka $20 för att inaktivera dem.

För att göra det, logga in pĂ„ ditt Amazon-konto och klicka pĂ„ den hĂ€r lĂ€nken för att gĂ„ till sidan Hantera enheter. VĂ€lj “Kindle” och sedan enheten som du vill ta bort erbjudanden frĂ„n.

sidan hantera amazon-enheter

Klicka sedan pĂ„ “Ta bort erbjudanden” och betala avgiften pĂ„ 20 USD. Om du har nĂ„gra problem, kontakta Amazons support.

ta bort specialerbjudanden markerade

Slutligen, Amazon Àr konstigt om nya funktioner. Dessa slÀpps ofta vid olika tidpunkter pÄ olika platser, Àven om de redan ingÄr i en programuppdatering. Om du uppfyller alla krav och fortfarande inte kan fÄ det att fungera kan du behöva vÀnta nÄgra veckor.

Hur man stÀller in ett bokomslag som din Kindle-skÀrmslÀckare

Om du har en ny, uppdaterad Kindle utan specialerbjudanden bör du vara redo.

FrĂ„n startskĂ€rmen trycker du pĂ„ de tre smĂ„ prickarna för att komma Ă„t menyn och trycker sedan pĂ„ “InstĂ€llningar”.

menyknappar markerade

GĂ„ sedan till “Enhetsalternativ.”

enhetsalternativ markerade

SlĂ„ slutligen pĂ„ “Visa omslag” till pĂ„.

visa omslaget aktiverat

Nu, nÀr du lÄser din Kindle, kommer du att se omslaget till boken du lÀser.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK