Teknologi

Hur man spelar in 4k-videor på Windows 11,10

Eftersom saker och ting förändras och att arbeta hemifrån blir det nya normala, tenderar människor att ägna mer uppmärksamhet åt visuell upplevelse. Det är därför 4k-videor med högre upplösning blir populära. Det är dock inte lätt att spela in en 4K-skärm utan ett skärminspelningsverktyg. Du behöver ett skärminspelningsverktyg som tillåter inspelning av 4k-skärmar för att utföra denna uppgift. Gå igenom artikeln för att lära dig mer om hur du använder TweakShot Screen Recorder och inspelningsskärm i 4K.

Varför använda TweakShot Screen Recorder?

TweakShot Screen Recorder är utvecklad av Tweaking Technologies och är ett utmärkt verktyg för videoinspelning och skärmfångst. Verktyget ger alternativ för att spela in 4K-video, FHD, lägga till vattenstämpel, anpassa vattenstämpel, högkvalitativ video med eller utan ljud med en bildhastighet på upp till 120 och mer.

Det erbjuder följande fördelar:

 • F√∂renklat anv√§ndargr√§nssnitt
 • Spela in video i 4K
 • Olika format f√∂r att spara inspelad video
 • F√•nga sk√§rmen medan du spelar in sk√§rmen
 • Flera alternativ f√∂r att spela in och f√•nga sk√§rmen
 • St√§ll in snabbtangenter f√∂r enkel √•tkomst
 • Spela in mus√•tg√§rder och musklick
 • Ett ettklicksverktyg f√∂r att spela in onlinem√∂ten, livestreaming av video/ljud, etc.

TweakShot Screen Recorder, till skillnad från verktyg för skärminspelning, tillåter användare att använda den fullständiga versionen gratis. Detta hjälper dem att bestämma om de ska använda verktyget eller inte. Denna kraftfulla och bästa 4K-videobandspelare är fantastisk och passar alla typer av användare.

Läs också РHur man spelar in Skype-samtal gratis

Premium testversion

 • Till√•ter inspelning av video utan tidsbegr√§nsning och utan vattenst√§mpel
 • HD-inspelning

Gratis version för skärminspelning

 • 10 minuters inspelningsgr√§ns med vattenst√§mpel p√• videor.

Läs också- Hur man spelar in din datorskärm i Windows 11, 10

Hur gör man 4K-videoinspelning med TweakShot Screen Recorder?

Visserligen erbjuder Windows ett inbyggt skärminspelningsverktyg, men det är inte lika robust som TweakShot Screen Recorder. Det tillåter inte heller att spela in flera skärmar och ta skärmdumpar medan skärminspelning pågår. Det är därför behovet av att använda ett skärminspelningsverktyg som TweakShot Screen Recorder uppstår. Så här spelar du in 4K-video i Windows 11 med det utmärkta skärminspelningsverktyget TweakShot Screen Recorder.

Hur man spelar in 4K-video i Windows 11,10

För att spela in 4K-video med Tweak Shot Screen Recorder, det bästa och populära verktyget för 4K-videoinspelning och skärmfångst, följ dessa steg:

Med den här bästa 4k-skärminspelaren kan du fånga vilket område som helst i hög kvalitet och spela in video i olika format. Du kan också spela in livestreaming, videokonferensmöten och spel.

Steg 1. Ladda ner och installera TweakShot Screen Recorder.

Steg 2. Starta TweakShot Screen Recorder på din PC.Steg 3. Klicka på Snabbinställningar från startskärmen. Under Storlek klickar du på nedåtpilen och väljer 4096X2160 (4K).

tsr-inspelningSteg 4. När du har gjort ditt val, välj bland de olika skärmdumpningsalternativen för att spela in videon.

tsr rekordSteg 5. För att spela in videon klicka på knappen Spela in. Du kommer nu att se ett litet fönster i aktivitetsfältet med timern och en paus- och stoppknapp. För att avsluta inspelningen, klicka på den röda stoppknappen.Steg 6. Utöver detta, om du vill spela in med en webbkamera, kan du kolla vårt tidigare inlägg om hur du spelar in med en webbkamera.

Det är allt; med dessa enkla steg kan du spela in video i 4K. Du kan också ta skärmdumpen med TweakShot Screen Recorder.

M√•ste l√§sas- Hur man tar sk√§rmdump utan vattenst√§mpel ‚Äď Windows 11, 10

Sammanfatta –

TweakShot Screen Recorder är det ultimata verktyget för att spela in 4K-video med eller utan ljud. Med det bästa 4K-videoinspelningsverktyget kan du fånga spel, onlinestreaming och göra mycket mer. Dessutom kan du ställa in snabbtangenter för enkel inspelning och kan även spela in webbkamera, webbkameraöverlagring och utföra olika aktiviteter. Vi hoppas att du gillar handledningen och kommer att prova TweakShot Screen Recorder, det ultimata verktyget som erbjuds av Tweaking Technologies.

Se detta- Hur man spelar in video från webbkamera på Windows 11,10

TweakShot Screen Recorder tillåter inte bara inspelning av skrivbordsskärmar, utan låter dig också spela in webbkamera. Om du har några frågor om verktyget eller hur du använder det kan du maila supportteamet på support@systweak.com. De hjälper dig och hjälper dig att lösa alla frågor.

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK