Bil

Hur man öppnar tidigare besökta platser i Microsoft Teams

Microsoft Teams logotyp

Microsoft Teams kan snabbt fyllas med team, kanaler, flikar, chattar och möten. Att komma ihÄg var du sÄg nÄgot kan vara svÄrt, sÄ det finns en dedikerad, klickbar lista över de senaste 12 platserna du besökte.

Vi har redan visat dig hur du rengör din Teams sidofÀlt genom att fÀsta, stÀnga av och dölja team, kanaler och chattar, men det hjÀlper inte nÀr du inte ens kommer ihÄg var du sÄg filen eller meddelandet frÄn 10 minuter sedan.

Om du Àr bekant med bakÄt- och framÄtknapparna i webblÀsare kommer du att kÀnna dig som hemma med hjÀlp av navigeringsknapparna i det övre vÀnstra hörnet av Teams.

Knapparna BakÄt och FramÄt i Teams.

Dessa fungerar precis som du förvĂ€ntar dig: Klicka pĂ„ pilen “<" för att gĂ„ tillbaka till den senaste platsen du besökte i Microsoft Teams och vĂ€lj ">” för att gĂ„ framĂ„t igen.

Microsoft döljer dock sin historikmeny. För att se den, hÄll muspekaren över navigeringsknapparna, och Teams kommer att visa en meny med de senaste 12 platserna i kommunikationsappen som du besökte.

Historik-menyn i Teams.

Klicka pĂ„ platsen du vill gĂ„ till sĂ„ öppnas den omedelbart. Även om du vet vart du vill gĂ„, gĂ„r det ibland mycket snabbare att anvĂ€nda Historik-menyn för att komma till ett tidigare besökt lag eller kanal.

RELATERAD: Hur man visar, döljer och fÀster team och kanaler i Microsoft Teams

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK