Bil

Hur man gör Firefox-flikar öppna i slutet av fliklistan

Firefox-logotyp pÄ lila bakgrund

Förr i tiden, nÀr du öppnade en ny Mozilla Firefox-flik, öppnades den alltid i slutet (höger sida) av flikfÀltet. Om du vill fÄ tillbaka det beteendet kan du göra en snabb Àndring i Firefoxs avancerade instÀllningar för instÀllningar pÄ Windows, Linux och Mac. HÀr Àr hur.

Öppna först Firefox. I adressfĂ€ltet i vilket fönster som helst, skriv about:config och tryck pĂ„ Enter.

I Firefox skriver du "about:config" i adressfÀltet och trycker pÄ Enter.

Du kommer att se meddelandet “FortsĂ€tt med försiktighet”. Detta varnar dig för att om du Ă€ndrar nĂ„gon av instĂ€llningarna du ska se utan att veta vad du gör, kan du förstöra din webblĂ€sare. Men oroa dig inte: Om du följer vĂ„ra instruktioner kommer du inte att ha nĂ„gra problem.

Klicka pĂ„ “Acceptera risken och fortsĂ€tt.”

I sökrutan “Sökpreferensnamn”, skriv eller kopiera och klistra in följande text:

browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent

I resultaten som visas nedan klickar du pĂ„ vĂ€xlingsknappen (som ser ut som tvĂ„ halva pilar som pekar i motsatta riktningar) för att Ă€ndra “sant” till “falskt”. Bara för att vara tydlig stĂ€ller vi in ​​vĂ€rdet pĂ„ “falskt”.

Efter det, stĂ€ng fliken “Avancerade instĂ€llningar” och försök öppna nĂ„gra nya flikar. Du kommer att mĂ€rka att om du högerklickar pĂ„ en lĂ€nk och vĂ€ljer “Öppna i ny flik” kommer den att öppnas lĂ€ngst till höger i flikarnas verktygsfĂ€lt istĂ€llet för precis bredvid den aktuella fliken. Glad surfning!

RELATERAD: Hur man Àndrar dolda avancerade instÀllningar i valfri webblÀsare

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK