Bil

Hur man fÀster en fil i Microsoft Teams

Microsoft Teams logotyp

Microsoft Teams hjÀlper dig att hantera dina dokument genom att tillhandahÄlla en filflik i varje kanal. HÄll dina viktiga filer synliga för teamet hela tiden genom att fÀsta dem högst upp pÄ den hÀr Filer-fliken.

Fliken Filer i en Teams-kanal ger dig en sÀker plats att förvara filer som ditt team behöver komma Ät, som alla sÀkerhetskopieras automatiskt i SharePoint. Detta gör fliken Filer till en populÀr plats för dokumentlagring, men den hÀr bekvÀmligheten har en kostnad: Du kan inte lÀngre hitta filer enkelt nÀr du vÀl har ett stort antal av dem i listan.

RELATERAD: Hur man snabbt förvandlar en fil till en flik i Microsoft Teams

Lyckligtvis finns det ett enkelt sÀtt att hÄlla dina mest kritiska dokument synliga: genom att fÀsta dem högst upp pÄ fliken Filer. Detta kommer att placera dokumenten högst upp pÄ listan oavsett hur lÄngt ner i listan du normalt hittar dem.

En Filer-flik som visar tvÄ fÀsta filer.

För att fĂ€sta ett dokument, markera det genom att klicka pĂ„ cirkeln pĂ„ vĂ€nster sida och vĂ€lj sedan “FĂ€st till toppen” i verktygsfĂ€ltet.

Ett valt dokument och alternativet "Pin to top".

Du kan fÀsta högst tre filer till toppen av listan Filer. För att lossa en fil, vÀlj den fÀsta filen och klicka pÄ Redigera pin > Lossa.

Ett valt dokument och menyalternativet "Unpin".

Du kan ocksÄ Àndra ordningen pÄ de fÀsta filerna om du har fler Àn en genom att markera filen och klicka pÄ Redigera pin > Flytta Ät vÀnster eller Flytta höger.

Ett valt dokument och menyalternativen "Flytta vÀnster" och "Flytta höger".

Att fÀsta dokument i Microsoft Teams Àr ett enkelt och elegant sÀtt att hÄlla dina mest kritiska dokument synliga för ditt team.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK