Bil

Hur man bestÀller mat med Google Assistant

Google Assistant-logotyp pÄ pommes frites

Det finns en god chans att du anvÀnder din smartphone för att bestÀlla mat frÄn restauranger. Det finns massor av appar som gör det enkelt att göra. Google Assistant pÄ Android gör det dock Ànnu enklare. Vi visar dig hur.

Den hĂ€r funktionen Ă€r tack vare samma “Duplex”-teknik som gör att Google Assistant kan köpa biobiljetter för din rĂ€kning. Börja bara processen och Google kommer att effektivisera mycket av upplevelsen och göra mycket av arbetet Ă„t dig.

Som tidigare nÀmnt Àr detta endast tillgÀngligt pÄ Android-enheter. Du behöver ocksÄ Google-appen och webblÀsaren Chrome installerade.

Sök först efter en restaurang i Google-appen och vĂ€lj den för att fĂ„ upp dess informationssida. Tryck pĂ„ knappen “BestĂ€ll online” eller “BestĂ€ll hĂ€mtning”.

tryck pÄ bestÀllningsupphÀmtning

Restaurangens webbplats öppnas i Chrome och Google Assistant visas lÀngst ned pÄ skÀrmen. Du kommer att bli instruerad att vÀlja din mat och assistenten kommer tillbaka för att hjÀlpa till med kassan.

vÀlj mat

NĂ€r du har plockat klart din mat, fortsĂ€tt till kassan. Det Ă€r hĂ€r Google Assistant kommer att dyka upp igen för att göra klart. Du kommer att bli ombedd att göra nĂ„gra slutliga val. Tryck pĂ„ “FortsĂ€tt” för att gĂ„ igenom dem.

gör val för att fortsÀtta

Slutligen kommer du att bli ombedd att ange din kontaktinformation och en betalningsmetod. Tryck pĂ„ “FortsĂ€tt” för att avsluta.

ange kontaktuppgifter och betalning

Du kommer att se Google Assistant fylla i alla detaljer pĂ„ bestĂ€llningswebbplatsen Ă„t dig. Det kan be dig att ange ditt kreditkorts CVC. NĂ€r det Ă€r klart kan du trycka pĂ„ “Betala” för att slutföra bestĂ€llningen.

betala för bestÀllning

Det Àr allt! Första gÄngen du anvÀnder funktionen kanske det inte verkar som att du sparar mycket tid. Men nÀr alla dessa uppgifter har angetts en gÄng, kommer kassaprocessen att gÄ mycket snabbare nÀsta gÄng du bestÀller mat.

RELATERAD: SÄ hÀr bestÀller du mat via Google Pay

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK