Bil

Hur man anvÀnder Google Maps Street View i delad skÀrm pÄ Android

google maps street view split

Med Google Maps pÄ din stationÀra dator kan du titta pÄ Street View och kartan uppifrÄn och ned samtidigt. Men visste du att du kan göra detta pÄ din Android-telefon ocksÄ?

Det hÀr Àr en enkel funktion, men det Àr en som inte Àr supertydlig nÀr du anvÀnder Google Maps pÄ en Android-enhet. Om du har en stor skÀrm Àr det trevligt att kunna se Street View och kartan sida vid sida.

RELATERAD: Hur man lÀgger till Google Maps-genvÀgar pÄ din Android-startskÀrm

Öppna först Google Maps-appen pĂ„ din Android-telefon eller surfplatta. Hitta en plats pĂ„ kartan som du vill se i Street View. Du kan trycka pĂ„ en etikett eller trycka lĂ€nge pĂ„ en gata för att vĂ€lja platsen.

vÀlj en plats

DÀrefter kommer information om platsen att glida upp frÄn botten av skÀrmen. Tryck pÄ förhandsgranskningsfönstret för Street View pÄ vÀnster sida. (Du kommer inte att se detta om Street View inte Àr tillgÀngligt för platsen.)

öppen gatuvy

Street View öppnas nu i helskÀrm. För att se Street View och kartan uppifrÄn och ner behöver du bara trycka pÄ ikonen med dubbla pilar i det nedre högra hörnet.

Street View kommer att krympa till den övre halvan (eller vÀnster sida om din telefon hÄlls i liggande lÀge) av skÀrmen, och kartan uppifrÄn och ned visas under. Du kan trycka pÄ valfri blÄ gator för att flytta dit pÄ kartan i Street View.

street view delad skÀrm

Det Àr allt som finns! Tryck bara pÄ pilikonen igen för att expandera Street View till helskÀrm igen.

gatuvy i helskÀrm

Google Maps kommer ihÄg ditt val i framtiden, sÄ om du lÀmnar det i delad skÀrm öppnas det sÄ nÀsta gÄng du anvÀnder Street View. Det Àr ett enkelt men behÀndigt litet knep.

RELATERAD: Hur du Àndrar din bilikon i Google Maps

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK