Bil

Hur man Àndrar stavningskontrollsprÄket i Outlook Online

Microsoft Outlook-logotyp

Skickar du ett e-postmeddelande pÄ ett andra sprÄk men Àr inte sÀker pÄ om du har stavat ett ord rÀtt? Microsoft Outlook Online har ett snabbt och enkelt sÀtt att Àndra sprÄket för stavningskontroll för att hjÀlpa dig.

Outlook Online kommer att upptÀcka din webblÀsares standardsprÄk, som i sin tur normalt hÀmtar ditt standardsprÄk frÄn din dators operativsystem. Lyckligtvis lÄter Outlook Online dig vÀlja och byta till ett andra sprÄk frÄn en lista över sprÄk som stöds. NÀr du har skickat e-post pÄ det sprÄket kan du ÄterstÀlla stavningskontrollen till originalsprÄket.

För att Ă€ndra stavningskontrollen loggar du först in pĂ„ Outlook Online-webbplatsen. DĂ€rifrĂ„n klickar du pĂ„ kugghjulsikonen i det övre högra hörnet pĂ„ skĂ€rmen och vĂ€ljer sedan “Visa alla Outlook-instĂ€llningar.”

Kugghjulet "InstÀllningar" och alternativet "Visa alla Outlook-instÀllningar".

I panelen InstÀllningar som öppnas klickar du pÄ E-post > Skriv och svara.

Menyn "E-post" och alternativet "Skriv och svara".

Klicka pĂ„ “Microsoft Editor Settings” lĂ€ngst ned i alternativen till höger om instĂ€llningarna.

Alternativet "Microsoft Editor-instÀllningar".

I panelen som öppnas vĂ€ljer du nedĂ„tpilen till höger om rullgardinsmenyn “Proofing Language”. VĂ€lj det sprĂ„k som du vill stavningskontrollera och klicka sedan pĂ„ “OK”.

Rullgardinsmenyn "Proofing language" och möjliga stavningskontrollsprÄk.

Du kan nu stĂ€nga instĂ€llningspanelen och skriva din e-post pĂ„ det sprĂ„k du har valt. NĂ€r du Ă€r redo att gĂ„ tillbaka till originalsprĂ„ket, öppna menyn InstĂ€llningar och Ă€ndra tillbaka rullgardinsmenyn “Proofing Language”.

RELATERAD: Hur man anvÀnder Outlooks online inline-översÀttningsfunktion

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK