Gardets

Hur Elon Musk planerar att “Steam”-rulla Teslas tĂ€vling – Times of India

Elon Musk planerar att fÄ spelplattformen Steam ombord pÄ Tesla-bilarna. TeknikmiljardÀren och Teslas vd skrev nyligen pÄ Twitter att företaget gör framsteg med Steam-integrationen pÄ Tesla-bilar och demos för Steam-porteringen skulle troligen börja frÄn nÀsta mÄnad.

IdĂ©n Ă€r fantastisk och vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att den skulle pigga upp spelentusiaster i samhĂ€llets övre skikt som redan har eller planerar att skaffa en Tesla, men den förtjĂ€nar en nĂ€rmare titt eftersom Tesla-bilar har sett sin del av problem under de senaste mĂ„naderna och deras tillförlitlighet och tillförlitlighet har ifrĂ„gasatts i USA. Tusentals flera Tesla-modeller har Ă„terkallats i USA pĂ„ grund av olika anledningar som pekskĂ€rmsproblem pĂ„ grund av överhettning, avfrostning av vindrutan, problem med backkamera, etc. Återkallelserna skedde i december förra Ă„ret, plus i februari, april och maj i Ă„r. Autopiloten pĂ„ bilarna har ocksĂ„ uppvaktat kontroverser. SĂ„ ja, det kan vara trevligt att ha en Steam-installation inuti bilen, men om inte och tills passagerarens sĂ€kerhet Ă€r sĂ€kerstĂ€lld, skulle folk verkligen vilja vĂ€lja en Tesla bara för denna extra funktion? Det Ă€r en frĂ„ga varje potentiell köpare borde stĂ€lla. NĂ€r det gĂ€ller elfordonsmarknaden, om Steam fĂ„r bekrĂ€ftat att gĂ„ ombord pĂ„ en Tesla-bil, skulle det vara den första för nĂ„gon elbil. Tesla-bilar kommer redan med en inbyggd Tesla Arcade som erbjuder flera spel som Cuphead och Sonic the Hedgehog 1, men att fĂ„ Steam skulle vara nĂ„got annat.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK