Gardets

Hur denna Microsoft Outlook-uppgradering kan hjĂ€lpa Apple-anvĂ€ndare – Times of India

Microsoft har goda nyheter för Apple-anvĂ€ndare. Den senaste uppdateringen av mjukvarujĂ€ttens Outlook-verktyg kan visa sig vara anvĂ€ndbar för Apple-anvĂ€ndare som mĂ„ste arbeta över flera plattformar. Enligt en rapport frĂ„n TechRadar kommer den nya uppdateringen av Microsofts e-posttjĂ€nst att erbjuda anvĂ€ndare möjligheten att överföra aktiviteter mellan flera Apple-enheter som Ă€r associerade med dem. Detta gör att anvĂ€ndare kan starta en aktivitet som att lĂ€sa eller skriva ett e-postmeddelande i Outlook pĂ„ en Apple-enhet och kan fortsĂ€tta frĂ„n samma punkt pĂ„ en annan enhet. Rapporten nĂ€mner ocksĂ„ att Microsoft har andra planer för sin flaggskepps-e-postklient och “stora förĂ€ndringar Ă€r i horisonten för Outlook.” Microsoft Outlook ny uppdatering tillgĂ€ngligEnligt rapporten visade Microsoft 365 Product roadmap ett nytt inlĂ€gg som avslöjar att den nya uppdateringen kommer att vara tillgĂ€nglig för allmĂ€nheten frĂ„n augusti 2022 och Microsoft kanske inte förhandsgranskar funktionen. Andra nya funktioner planerade för OutlookMicrosoft har nyligen introducerat sin senaste e-postupplevelse med namnet “One Outlook”, designad för anvĂ€ndare som har registrerat sig för Office Insiders Beta Channel som syftar till att paketera företagets flera tjĂ€nster till en enda plattform. Rapporten nĂ€mnde ocksĂ„ att företagets nya e-posttjĂ€nst tidigare hette “Project Monarch”, som erbjuder anvĂ€ndarna flera nya uppdateringar och förĂ€ndringar inklusive – introduktionen till meddelandepĂ„minnelser, enklare sĂ€tt att bifoga molnfiler tillsammans med en enhetlig vy för kalendern, e-post och att göra saker. Apples nya jag jobbar svit produktivitetsverktygInte bara Microsoft, utan Apple gör ocksĂ„ omjusteringar av sina produktivitetsverktyg. Förra Ă„ret uppdaterade den Cupertino-baserade teknikjĂ€tten sin iWork Suite med en ny uppsĂ€ttning “hybrid arbetsfokuserade funktioner” som erbjuder anvĂ€ndarna flera alternativ att “presentera och modifiera dokument” nĂ€r de Ă€r utomhus, hĂ€vdar rapporten. LĂ€s ocksĂ„: Hur Microsoft planerar att meddela Windows 8.1-anvĂ€ndare om slutdatumet för supporten i januari 2023. Klick hĂ€r att lĂ€sa mer.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK