Bil

How-To Geeks bÀsta tekniska gÄvor för lÀsare för semestern 2021

kvinna liggande pÄ soffan med ereaderDiego Cervo/Shutterstock.com

Att lÀsa Àr ett tidsfördriv som aldrig blir gammalt. Det Àr nÄgot som tilltalar alla Äldrar och som kan underhÄlla oss alla oavsett vad. SÄ hÀr Àr de bÀsta tekniska gÄvorna för lÀsare för att göra det Ànnu bÀttre.

De bÀsta tekniska gÄvorna för lÀsare

Att lÀsa Àr inte en sÀrskilt tekniskt tung sak att göra, och i sjÀlva verket Àr det nÄgot som ofta görs för att komma bort frÄn elektroniken.

MÄnga tycker att det Àr lÀttare att gÄ vilse i en inbunden i stÀllet för en e-lÀsare, men det betyder inte att det inte finns underbara tekniska gÄvor för lÀsare. NÄgra av de mest fantastiska presenter vi har hittat till lÀsare Àr inte ens för digital lÀsning!

Vi har satt ihop en lista över de mest spÀnnande presentidéerna vi kunde hitta, som alla kommer att göra lÀsaren i ditt liv vÀldigt glad. Oavsett hur ofta de lÀser och vad deras favoritgenre Àr, bör du hitta nÄgot nedan för att fÄ ett leende pÄ lÀpparna.

Energizer Clip-on Book Light: För lÀsning pÄ natten

Energizer Book ljus pÄ rosa bakgrundEnergizer

Ett av problemen som kan uppstÄ om en person Àr en ivrig lÀsare och deras partner inte Àr det Àr att ha en lampa tÀnd nÀr han lÀser pÄ natten.

En bra present att fÄ för denna situation Àr Energizer Clip-on Book Light. Den hÀr lilla prylen gör precis som den stÄr pÄ burken. Ljuset klÀmmer fast pÄ boken personen lÀser och ger en utmÀrkt ljuskÀlla designad speciellt för lÀsning, vilket gör det enkelt för personen bredvid din present att sova medan de lÀser.

Energizer’s Book Light varar i upp till tjugofem timmar innan det ocksĂ„ behöver bytas batteri. Ingen borde lĂ€sa sĂ„ lĂ€nge utan en tupplur, men det betyder Ă„tminstone att det kan gĂ„ flera lĂ€spass innan en uppladdning.

Mark-My-Time Digital Book Light: HjÀlp yngre lÀsare att bygga upp en vana

Markera att min tidsboklampa anvÀnds av barnMarkera-min-tid

LÀsning Àr en av de aktiviteter som förÀldrar vill att deras barn ska bli kÀra i. Du kan hjÀlpa till att se till att de bygger upp en hÀlsosam lÀsvana genom att köpa dem Mark-My-Time Digital Book Light.

Den hÀr snygga lilla enheten har ett inbyggt ljus som hjÀlper dem att lÀsa oavsett de förhÄllanden de försöker göra det under. Den klipps ocksÄ enkelt fast i böcker och har en timer pÄ sig som hjÀlper till att hantera saker som lÀxlÀsningstider.

Utöver det har den en inbyggd tracker som lÄter mÀnniskor se hur lÀnge anvÀndaren har lÀst, vilket Àr utmÀrkt för att se till att barnen faktiskt lÀser. Den hÀr boklampan Àr riktigt snygg!

Kindle Paperwhite: LĂ€sning i den nya tiden

Kindle Paperwhite utanför pÄ ryggsÀckenAmazon

Även om mĂ„nga fortfarande gillar tyngden av en bok i sina hĂ€nder, bör bekvĂ€mligheten med en bra e-lĂ€sare inte förbises.

Kindle Paperwhite Àr en av de bÀsta e-lÀsarna pÄ marknaden. Den hÀr nya modellen har en 6,8-tumsskÀrm med en justerbar ljusinstÀllning för att sÀkerstÀlla att den Àr lÀtt för ögonen. Den kan enkelt lagra tusentals böcker, och en enda laddning rÀcker i veckor tack vare den lÄga energianvÀndningen.

Kort sagt, detta gör lÀsningen enklare och Àr idealisk för alla som kanske kÀmpar med traditionella böcker eller helt enkelt vill ha mycket kvalitetslÀsinnehÄll pÄ ett stÀlle.

Kindle pappersvit

En e-lÀsare för Äldrarna för att föra alla in i lÀsvÀrlden utan böcker.

Audible: Böcker i ljudform

Hörbar semesterbildHörbar

Att lÀsa Àr förstÄs bra, men det Àr ocksÄ nÄgot som krÀver en persons fulla uppmÀrksamhet. För dem som Àr för upptagna för att sitta ner och lÀsa Àr ljudböcker en livrÀddare.

Det Àr inte alltid realistiskt att fÄ plats i en bok som har sÄ mycket att göra, och det Àr dÀr Audible kommer in. En Audible-prenumeration kommer med tillgÄng till ett stort utbud av Audible Originals, ljudböcker och till och med podcaster att lyssna pÄ.

Du kan till och med unna dem Audible Premium Plus om du vill lÄta dem köpa en extra titel gratis och fÄ rabatter pÄ andra böcker ocksÄ.

Scribd: A Prenumeration for It All

person som lÀser Scirbd pÄ surfplattaScirbd

Om du köper en prenumeration för en lÀsare med glupsk aptit och eklektisk smak, bör du övervÀga Scribd.

Scribd Àr en prenumerationstjÀnst som ger tillgÄng till böcker, ljudböcker, tidskrifter, podcaster och till och med noter för $10 i mÄnaden. Det kommer till och med med förmÄner, som att vara pÄ vÀg att lyssna pÄ musik utan avbrott, kolla in nyheterna och till och med titta pÄ filmer tack vare MUBI.

Det Àr en enorm allomfattande sorts gÄva som borde göra alla glada.

Night Caddy Bedside Organizer: En bekvÀm plats att förvara allt

person som installerar nattcaddie i sÀngenNattcaddie

MÄnga Àlskar att lÀsa i sÀngen, men nÀr du kombinerar en bok, ett bra ljus och resten av de saker vi har nÀra oss pÄ natten kan det bli rörigt. Tja, det Àr bara rörigt om de inte har tillgÄng till en Night Caddy Deluxe Bedside Organizer, som du teoretiskt sett Àr pÄ vÀg att köpa dem.

Denna arrangör har flera fickor att hÄlla, telefoner, böcker, e-lÀsare och allt annat du behöver. Den fÀsts snyggt pÄ mÄnga olika sorters sÀngar och har till och med en USB-laddarsladd för mer tekniskt kunniga lÀsare. Night Caddy Àr enkel men ÀndÄ effektiv.

Franklin English Dictionary with Thesaurus: Words are Hard

Franklin Collins ordbok pÄ grÄ bakgrundFranklin

Om du vÀxte upp med att lÀsa, sÄ lÀrde du dig förmodligen ett stort antal ord av att göra det.

Det Àr en av de saker vi tar för givet med internet till hands, men det finns mÄnga ord, och det Àr svÄrt att kÀnna till dem alla. Franklin Collins English Dictionary with Thesaurus Àr ett utmÀrkt sÀtt att ge nÄgon möjlighet att enkelt slÄ upp vilket ord de vill.

Det Ă€r en ovanlig gĂ„va med tanke pĂ„ att mĂ„nga mĂ€nniskor skulle gĂ„ till Google för att slĂ„ upp orden, men det Ă€r ocksĂ„ trevligt att ha ett dedikerat ordboksutrymme som inte ansluter till Twitter. Vi behöver alla mindre tid för doomscrolling, sĂ„ en “lĂ€gre teknisk” gĂ„va som denna ordbok kan hĂ„lla din gĂ„va borta frĂ„n elektroniken.

SvanhalshÄllare för tablettfÀste: Hands-free surfplatta

svanhalsfÀste bredvid datornLamicall

En stor nackdel med att anvÀnda en surfplatta för att lÀsa i sÀngen Àr att behöva anvÀnda armarna för att hÄlla upp den. De blir tunga efter ett tag!

Gooseneck Tablet Mount Holder Àr en utmÀrkt present för dem som vill koppla av medan de lÀser. Den kan justeras för att passa ett brett utbud av olika surfplattor och telefoner. Den Àr lÀtt att justera tack vare den flexibla halsen, vilket gör det enkelt för de flesta att anvÀnda Àn en och justera till precis rÀtt vinkel.

Dessutom kan den anvÀndas för att titta pÄ saker pÄ surfplattor ocksÄ, inte bara för att lÀsa. Detta Àr verkligen en multifunktionell gÄva.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK