Bil

HomePod Mini Àr pÄ vÀg att bli en Apple TV:s bÀsta vÀn

AnvÀnda en HomePod Miniphotoschmidt/Shutterstock.com

Om du anvÀnder Apple HomeKit som din favorittjÀnst för smarta hem, för iOS 15 och iPadOS 15 med sig massor av nya funktioner som kommer att göra ditt smarta hem bÀttre, inklusive möjligheten att anvÀnda en HomePod Mini som högtalare för Apple TV.

Vad fick HomeKit med iOS 15?

Med den senaste versionen av Apples mobila operativsystem kan du nu anvÀnda en eller tvÄ HomePod Mini-högtalare med Apple TV, vilket skapar en roligare ljudupplevelse Àn du fÄr med bara dina TV-högtalare. Den hÀr funktionen var tidigare bara tillgÀnglig pÄ HomePod i full storlek (som Apple inte gör lÀngre), sÄ det Àr ett vÀlkommet tillÀgg till Mini. Dessutom kan du ansluta Mini till en TV via ARC / eARC för att fÄ ljud frÄn andra enheter.

RELATERAD: SÄ hÀr fÄr du iOS 15, iPadOS 15 och watchOS 8

En annan HomePod Mini-funktion Àr möjligheten att anvÀnda Siri pÄ din HomePod Mini för att styra din Apple TV. Du kan slÄ pÄ och av den, starta en serie eller film eller styra uppspelningen.

Det finns gott om funktioner relaterade till kameror med HomeKit ocksÄ. Du kan till exempel anvÀnda HomeKit-kameror för att lÀgga mÀrke till paket Ät dig, sÄ att du vet nÀr nÄgot levereras. Du kan ocksÄ se flera kameror flöden pÄ Apple TV, möjligheten att obegrÀnsat med kameror till HomeKit Secure Video sÄ lÀnge du har en iCloud Plus 2TB plan.

Siri fĂ„r ocksĂ„ nĂ„gra andra förbĂ€ttringar relaterade till HomeKit. Assistenten kommer att arbeta med högtalaraktiverade HomeKit-tillbehör, Ă€ven om det för nĂ€rvarande bara finns en modell tillgĂ€nglig, och funktionen Ă€r inte ute Ă€n. Siri fĂ„r ocksĂ„ tidsinstĂ€llda kommandon. Du kan till exempel sĂ€ga, “Hej Siri, slĂ€ck lamporna kl. 21.00” och det skulle utföra Ă„tgĂ€rden vid den tiden.

Äntligen, Apple Watchs Home-app fĂ„r enorma förbĂ€ttringar som kommer att göra den bĂ€ttre pĂ„ att arbeta med dina HomeKit-tillbehör.

HomeKit blir bÀttre och bÀttre

Apple ligger definitivt bakom Google och Amazon nÀr det gÀller sitt smarta hemsystem, men det kommer ikapp. iOS och iPadOS 15 Àr ett stort steg framÄt för HomeKit och HomePod Mini. Om du Àr en anvÀndare av Apples tjÀnst Àr allt hÀr goda nyheter för dig.

RELATERAD: HomeKit Àr inte vÀrt besvÀret: AnvÀnd en Smarthome Hub istÀllet

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK