Bil

Högtidsteknologirelaterade presenter för mindre Àn 25 USD

Allt inom dagens teknik behöver inte kosta en förmögenhet, och det finns massor av fantastiska teknikrelaterade presenter för dem som har en budget eller för dem som tycker att deras semesterlista expanderar.

Även om du precis har börjat fundera pĂ„ att ge presenter, oroa dig inte, du har fortfarande tid att hitta nĂ„got speciellt, speciellt om du bestĂ€ller frĂ„n Amazon. Du kan absolut vara en omtĂ€nksam presentgivare, Ă€ven om du har en budget. Vi tog en titt pĂ„ tekniska presentartiklar som kostar $25 eller mindre och det finns en överraskande mĂ€ngd roliga och anvĂ€ndbara föremĂ„l att fĂ„. Dessa produkter kommer definitivt att komma vĂ€l till pass för dem som tycker att deras presentlista blir lĂ€ngre. HĂ€r Ă€r nĂ„gra gĂ„vor som kommer att uppskattas och Ă€ndĂ„ inte sprĂ€cka banken.

xMask Air

Bild: House of X

Det kanske inte Ă€r en sexig present, men det Ă€r en som kommer att vara bĂ„de vĂ€lkommen och praktisk. Obligatorisk maskbĂ€rande verkar inte lyftas nĂ„gon gĂ„ng snart, sĂ„ varför inte övervĂ€ga att ge bort en förbĂ€ttrad mask? xMask Air, sa tillverkaren, “Ă€r en tvĂ€ttbar och Ă„teranvĂ€ndbar ansiktsmask gjord av antimikrobiella material och konstruerad med andningsförmĂ„ga och bekvĂ€mlighet i Ă„tanke.”

Masker finns i tre storlekar (mÀn, kvinnor och barn). Maskens tyg Àr töjbart och lÀtt och det öronbyglar Àr gjorda av ett mjukt stretchigt tyg. Den levereras med ett femlagers, 95 % blockerande filter. För varje sÄld xMask doneras en till ett sjukhus i nöd. Hittills har xMask donerat över 50 000 masker till sjukhus över hela USA. Det ordinarie priset Àr $29 (nedsatt frÄn $39), men en företagsrepresentant berÀttar att det finns en kod pÄ deras webbplats för 30 % rabatt.

Bluetooth Sleep Eye Mask hörlurar

Bild: Boodlabs

TrÄdlösa sömnhörlurar med Bluetooth-funktion som gör att du kan lyssna pÄ musik utan att ha extra hörlurar. Den minnesskumaktiverade sömnmasken och hörlurarna kan anvÀndas för meditation, yoga, resor, tupplur, sömnlöshet. Den Àr utrustad med en 3,5 mm ljudkabel, för att koppla in din telefon för att spela musik direkt utan Bluetooth.

Virtuella möteskort

Bild: DigiCard

FörvĂ€xla inte med den en gĂ„ngs uberpopulĂ€ra animen Digimon kort, DigiCards finns i tre olika versioner: för studenter, för lĂ€rare, och det som skulle vara en rolig present till en arbetskollega, den virtuella mötesleken. Med denna kortlek hĂ„ller deltagarna upp fĂ€rgglada kort för att ge stöd (vitt hjĂ€rta med rosa bakgrund), input (“Jag har en idĂ©!” som har en glödlampsbild), pĂ„minnelser (“1 minut kvar”), bland annat.

Kami Mini inomhuskamera

Bild: Kami

En liten sÀkerhetskamera för inomhusbruk, Kami Mini inkluderar AI-ansiktsdetektion, valfri nödrespons med stöd för upp till fem platser, Alexa och Google Assistant-kompatibilitet, tydligt mörkerseende, en tvÄvÀgsmikrofon och högexakt mÀnsklig upptÀckt för att förhindra falskt varningar. För att göra kameran Ànnu mindre kan den fÀllas ur sitt stativ och placeras var som helst. Tillverkad med egenutvecklad EDGE-baserad AI. Det sÀljs för $30, men en TechRepublic-kod (TECHREB20) sÀnker priset till $24.

Gamla vÀrlden jul Smartphone prydnad

Bild: Old World Christmas

Det finns definitivt nĂ„gon pĂ„ din lista över julklappar som bara aldrig tycks ta tag i telefonen. För dem eller “till Ă€ra” för dem Ă€r detta en söt liten glittrig pĂ„minnelse om enheten vi Ă€r sĂ„ beroende av.

Sömnhörlurar Bluetooth ögonmask

Bild: XOTUUY

Blockera ljuset (XOTUUY sÀger 100%), skapa en mörk zon, lyssna pÄ musik utan hörlurar, kan bÀras i sÀngen hemma eller pÄ resa. Fodrad med minnesskum har den ett 200mAh LiPO-batteri med tvÄ timmars laddningstid, 10 timmars musik eller 12 timmars samtal med 100 timmars passningstid. Alternativt fungerar den med en 3,5 mm ljudkabel.

TECBOSS LCD ritplatta för skrivplatta, klotterblock

Bild: Tecboss

Den hĂ€r ritbrĂ€dan skriver i fĂ€rger, och anvĂ€ndaren kan mĂ„la, skriva, klottra, göra anteckningar och den kan anvĂ€ndas som en anteckningstavla pĂ„ kontoret. Har en 11-tumsskĂ€rm och kommer med en penna och raderingsknapp. SkĂ€rmen bör lĂ„sas upp innan du anvĂ€nder enknappsradera alla. LĂ€tt och smal, den kan anvĂ€ndas “minst 10 000 gĂ„nger” och batteriet i “minst Ă„tta mĂ„nader.”

Arctic Eagle skÀrmförstoringsglas för mobiltelefoner

Bild: Arctic Eagle

Denna skĂ€rmförstorare för mobiltelefoner har en kurvförstorare med ett hopfĂ€llbart telefonstativ pĂ„ 12 tums mobiltelefonprojektor. Företaget hĂ€vdar att den böjda skĂ€rmen Ă€r mer lĂ€mplig för en mĂ€nsklig ögonglob. Den har en uppgraderad HD blĂ„tt ljus fresnel-lins som förstorar en telefonskĂ€rm 2,5 gĂ„nger och “skyddar ögonen frĂ„n strĂ„lning, obehag och visuell trötthet orsakad av lĂ„ngvarigt fokus pĂ„ den lilla skĂ€rmen. Handsfree och krĂ€ver inget batteri.”

Solar telefon laddare 20000mAh bÀrbar utomhus mobil powerbank

Bild: Yelomin

Denna laddare Àr gjord av ABS+PC+silikonmaterial. Det Àr ocksÄ en kompass och tvÄ ljusstarka LED-ficklampa med SOS-lÀge. Laddningshastigheten Àr beroende av solljusets intensitet. Laddas Àven med en USB-kabel och Àr kompatibel med smartphones, surfplattor och andra USB-enheter. Den kan ladda tvÄ smartphones eller ett bord med full hastighet. Den kan laddas via solenergi eller ett uttag.

Yootech tvÄpack trÄdlös laddare

Bild: Yootech

Om en Àr bra Àr tvÄ bÀttre, eller hur? Detta Àr en tvÄpack Qi-certifierad 10W max trÄdlös laddningsplatta som Àr kompatibel med iPhones, Galaxy, Note, AirPods. GÄvan av tvÄ innebÀr att den du ger detta till inte behöver fortsÀtta att koppla ur och föra den mellan sovrummet och hemmakontoret. Den erbjuder ett 10W snabbladdningslÀge för Samsung, 7,5W laddning för iPhone och 5W standardladdningslÀge. Det Àr ocksÄ fodralvÀnligt, vilket innebÀr att det kan laddas genom de flesta fall.

Telefonkameralinssats för iPhone och androider

Bild: Shuttermoon

Shuttermoons kit innehÄller flerskiktade linser gjorda med optiskt glas, det innehÄller 2X telefoto, vid, polariserat, fisheye, makro (15X makroobjektiv), 0,63X vinkellins, lÀtt att fÀsta med en klÀmma och förvaringsvÀska med karbinhake.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK