Blogg

Hero avslöjar ny varumĂ€rkesidentitet “Vida” för elbilar

Landets största tvĂ„hjulstillverkare Hero MotoCorp sa i fredags att de har stĂ€llt upp en global fond pĂ„ 100 miljoner dollar (ungefĂ€r 760 crore Rs.) för att fostra över 10 000 entreprenörer pĂ„ ESG-lösningar (miljö, social och styrning). Bilmajoren tillkĂ€nnagav fonden nĂ€r den presenterade sin nya identitet “Vida” för företagets framvĂ€xande mobilitetslösningar, inklusive kommande elfordon (EV).

Fonden kommer att syfta till att etablera globala partnerskap, med BML Munjal University (BMU) i spetsen och Hero MotoCorpmed mÄlet att fostra mer Àn 10 000 entreprenörer pÄ ESG-lösningar som har en positiv inverkan pÄ planeten.

”Vida betyder liv, och varumĂ€rkets enda syfte Ă€r att skapa en positiv inverkan pĂ„ vĂ€rlden och föra oss alla framĂ„t pĂ„ ett meningsfullt sĂ€tt. Vi tror att namnet Ă€r perfekt för det vi bygger för vĂ„ra barn och nĂ€sta generation. Detta Ă€r verkligen början pĂ„ nĂ„got speciellt. Om bara 17 veckor frĂ„n idag kommer vi att avslöja vĂ„r Vida-plattform, produkter och tjĂ€nster för att göra vĂ€rlden till en bĂ€ttre plats, sĂ€ger Hero MotoCorps ordförande och VD Pawan Munjal i ett uttalande.

Med skapandet av “Vida” skulle företaget erbjuda alla möjligheten att frodas, vĂ€xa och leva bĂ€ttre samtidigt som de fortsĂ€tter att röra sig som de vill, tillade han. “Jag kommer att leda detta initiativ frĂ„n fronten,” noterade Munjal.

Företaget kommer att introducera nya mobilitetslösningar under varumÀrket Vida inklusive dess elfordon som kommer att presenteras officiellt den 1 juli 2022, för att sammanfalla med födelsedagen för Hero MotoCorps styrelseordförande emeritus Brijmohan Lall.

Produktionen av den nya Vida-modellen kommer att ske vid företagets Chittoor-baserade tillverkningsanlÀggning i Andhra Pradesh. Utskick till kunder kommer att pÄbörjas senare i Är.

AvtÀckningsevenemanget i Dubai (UAE) deltog av högre regeringsrepresentanter och diplomatkÄren i Förenade Arabemiraten, beslutsfattare och olika intressenter i Hero MotoCorp, inklusive styrelsen, ledande anstÀllda frÄn hela vÀrlden, ÄterförsÀljare, globala distributörer, leveranskedja partners och andra medarbetare.


För information om de senaste Nokia, Samsung, Lenovo och andra produktlanseringar frĂ„n Mobile World Congress i Barcelona, ​​besök vĂ„r MWC 2022 nav.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK