Bil

HÀr Àr vad som Àr nytt i Microsoft Office 2021 (och hur mycket det kostar)

Office 2021Microsoft

Microsoft vill att de flesta ska prenumerera pÄ Microsoft 365 för deras Office-behov, men det erbjuder fortfarande en traditionell Office-produkt med en engÄngsbetalning. Med Windows 11 precis runt hörnet meddelade Microsoft att Office 2021 skulle slÀppas den 5 oktober.

Vad Àr nytt i Microsoft Office 2021?

För det första ger Microsoft Office 2021 en visuell översyn, ungefÀr som företaget gör med Microsoft 365. Det kommer att ha de rundade hörnen som vi har vuxit att kÀnna och Àlska, och det kommer ocksÄ att synka med ditt tema, inklusive ditt ljus /mörkt val.

NÀr det gÀller funktioner lÀgger Microsoft till massor av saker som redan har tagit sig till Windows 365-versioner av Word, Excel och alla andra appar. Till exempel införlivade företaget nÄgra av de samarbetsfunktioner som Àr tillgÀngliga för Microsoft 365-prenumeranter i Office 2021. Samförfattarskap i realtid Àr en av de coolaste funktionerna, eftersom det gör att Office 2021 kÀnns mer som att arbeta med Google Docs eller en annan kontorsapp online .

Teams-appen kommer ocksÄ till Office 2021, sÄ om du Àr ett fan av Microsofts videochatt-app har du ett snabbt sÀtt att komma Ät den genom ditt Office-köp.

Microsoft citerar ocksĂ„ möjligheten att “modernisera dina formler i Excel, spela in PowerPoint-presentationer med lĂ€tthet och försköna ditt arbete med en utökad samling kreativt innehĂ„ll.”

I slutÀndan, medan apparna fÄr Windows 11-liknande visuella uppdateringar, finns det inte sÄ mycket nÀr det gÀller nya funktioner som kommer till Office 2021. Naturligtvis beror det förmodligen pÄ att Microsoft hellre skulle vilja att du tecknar en prenumeration, sÄ att du fÄ ett kontinuerligt flöde av nya saker istÀllet för att köpa Office som en engÄngstransaktion.

Microsoft Office 2021 Prisinformation

Nya funktioner Àr fantastiska, men de leder dig till en viktig frÄga: hur mycket kommer de nya funktionerna att kosta? NÀr det gÀller Office 2021 kommer Office Home och Student 2021-utgÄvorna att kosta $150. DÀremot kommer företag att behöva betala lite mer, eftersom Office Home and Business 2021 kommer att kosta $250. BÄda versionerna kommer med fem Ärs support och Àr licensierade för en enda PC.

Du behöver inte skaffa Windows 11 för att köra Office 2021, eftersom Microsoft meddelade att det skulle köras pÄ Windows 11, Windows 10 och de tre senaste versionerna av macOS.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK