Blogg

HÀr Àr de bÀsta AirPods-erbjudandena du kan fÄ just nu

Om du vet var du ska leta finns det ofta nĂ„gra fantastiska rabatter pĂ„ Apples populĂ€ra – men ofta dyra – AirPods. Sedan Apple lanserade tredje generationens AirPods i oktober och presenterade sin nya serie, har vi sett startpriset för den andra generationens nybörjarmodell sjunka frĂ„n $159 till $129. Dessutom har vi sett mĂ„nga Ă„terförsĂ€ljare börja kraftigt rabattera andra generationens AirPods sĂ„vĂ€l som de dyrare AirPods Pro och Max, som erbjuder brusreducering och bĂ€ttre ljudkvalitet Ă€n standardmodellen. Vi har till och med sett nĂ„gra betydande rabatter pĂ„ den tredje generationens modell som, trots att den saknar “Pro”-monikern, liknar AirPods Pro mer Ă€n den lĂ„ngskalade originalmodellen.

HĂ€r kommer vi att gĂ„ igenom de bĂ€sta erbjudandena pĂ„ varje modell, inklusive AirPods pĂ„ ingĂ„ngsnivĂ„, AirPods Pro, tredje generationens AirPods och AirPods Max. Glöm dock inte det Amazon Prime Day Ă€r precis runt hörnet, med utvalda erbjudanden som börjar den 21 juni och löper till och med onsdagen den 13 juli. Även om det inte Ă€r en garanti, har Prime Day historiskt sett medfört kraftiga rabatter pĂ„ Apple-hörlurar, inklusive AirPods Pro.

Den bÀsta instegsnivÄn AirPods (andra generationens) erbjudanden

Förra Ă„ret sĂ€nkte Apple listpriset för andra generationens AirPods – nu nybörjarmodellen – frĂ„n $159 till $129. Den sĂ€ljer bara modellen med ett trĂ„dbundet laddningsfodral nu dock, som laddas via en vanlig Lightning-kabel. Trots sin Ă„lder fann vi att de lĂ€ttanvĂ€nda, andra generationens AirPods fortfarande erbjuder fantastisk trĂ„dlös prestanda och pĂ„litlig batteritid, vilket gör dem till ett utmĂ€rkt val om du kan leva utan ett trĂ„dlöst laddningsfodral.

För tillfÀllet finns det bÀsta erbjudandet pÄ Apples mest prisvÀrda par öronsnÀckor pÄ Amazon, MÄloch Walmart, dÀr du kan hÀmta dem för 99,99 USD. Du kan ocksÄ köp modellen med det trÄdlösa laddningsfodralet för 134,99 USD pÄ B&H Photo, vilket Àr cirka $15 mindre Àn den tredje generationens modell för nÀrvarande gÄr för.

Apples senaste par Àkta trÄdlösa hörlurar stödjer företagets MagSafe-teknik. De kortare stjÀlkarna ger ocksÄ en mer subtil design, medan förbÀttrat ljud och funktioner som svett- och vattenbestÀndighet, stöd för rumsligt ljud med dynamisk huvudspÄrning och förbÀttrad batteritid gör dem till en fin förbÀttring jÀmfört med den senaste generationens modell.

Det var en gĂ„ng svĂ„ra att fĂ„ tag pĂ„ erbjudanden pĂ„ den tredje generationens modell, men vi började Ă€ntligen se nĂ„gra vĂ€rdefulla erbjudanden frĂ„n Black Friday och Cyber ​​Monday. För nĂ€rvarande Ă€r till exempel Apples tredje generationens AirPods tillgĂ€nglig pĂ„ Amazon och Walmartför $149,99, vilket Ă€r bara $10 mindre Ă€n deras rekordlĂ„ga pĂ„ $139,99.

AirPods (tredje generationens)

De senaste AirPods pÄ ingÄngsnivÄ liknar deras snyggare syskon, AirPods Pro, med ett nytt laddningsfodral och kortare skaft. De Àr ocksÄ vattentÀta, till skillnad frÄn 2019-modellen, och har bÀttre batteritid.

Vi tror att Apples premium trÄdlösa hörlurar, AirPods Pro, Àr bÀsta trÄdlösa hörlurar en iPhone-Àgare kan köpa, oavsett pris. De har bÀttre ljudkvalitet Àn modellerna ovan, erbjuder aktiv brusreducering och kommer med ett MagSafe-fÀrdigt laddningsfodral. HörsnÀckorna kommer ocksÄ med utbytbara silikonspetsar och stöd Apples rumsliga ljud funktion, som lÀgger till en uppslukande surroundljudseffekt för att vÀlja innehÄll.

I oktober, Apple lanserade en ny konfiguration av AirPods Pro med ett trĂ„dlöst laddningsfodral som stöder Apples MagSafe-teknik, precis som tredje generationens AirPods. Dessa sĂ€ljs vanligtvis för $249, men just nu Ă€r de tillgĂ€ngliga pĂ„ Amazon, MĂ„loch Walmart för $174,99. Det Ă€r inte sĂ„ lĂ„gt som det pris vi sĂ„g den hĂ€r modellen sjunka till under Black Friday och Cyber ​​Monday, men det Ă€r fortfarande $74 rabatt pĂ„ vad du skulle betala om du skulle köpa hörsnĂ€ckorna direkt frĂ„n Apple.

AirPods Max Ă€r inte de ikoniska in-ears som har blivit synonyma med AirPods namn. De Ă€r stora och lyxiga, bestĂ„r av aluminium, stĂ„l och meshtyg som förblir bekvĂ€ma under lĂ„nga lyssningssessioner. De har ocksĂ„ utmĂ€rkt brusreducering, Apples rumsliga ljudfunktion och brett, balanserat ljud, Ă€ven om de slĂ€par efter nĂ„gra av sina kamrater nĂ€r det kommer till basrespons. De Ă€r inte bĂ€sta brusreducerande hörlurar för de flesta – skyll pĂ„ priset pĂ„ 550 USD – men det Ă€r svĂ„rt att hitta ett par Bluetooth-hörlurar som lĂ„ter bĂ€ttre och har mer intuitiva kontroller.

Apple AirPods Max

Apples AirPods Max har exemplarisk byggkvalitet, fenomenalt ljud och hÄller jÀmna steg med de bÀsta inom brusreducering.

Även om Woot nyligen rabatterade AirPods Max till 409 $, har priserna sedan dess ökat över hela linjen. ÄndĂ„ finns hörlurarna för nĂ€rvarande till försĂ€ljning kl Amazon i de flesta fĂ€rgstĂ€llningar för 429 $, ett reapris som vi bara sett övertrĂ€ffat en eller tvĂ„ gĂ„nger tidigare.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK