Bil

Google testar ett Ànnu mörkare mörkt lÀge

Googles startsida i mörkt lÀge.

Google lade nyligen till ett mörkt lÀge i Sök, till stor upphetsning för mÄnga anvÀndare. Nu verkar företaget testa ett Ànnu mörkare mörkt lÀge, vilket gör att sökskÀrmen ser kolsvart ut istÀllet för grÄ.

9To5Google upptÀckte först det nya mörka lÀget, men det verkar bara vara tillgÀngligt för en liten del av Google-anvÀndare (jag har aktiverat mörkt lÀge, men det nya kolsvarta temat finns inte för mig).

Det ursprungliga mörka lÀget var grÄtt, vilket var lugnande för ögonen, men det nya gör verkligen mörkare genom att anvÀnda Àkta svart (#000000 Hexkod). För anvÀndare med OLED- och AMOLED-skÀrmar kommer detta nya tema att se Ànnu bÀttre ut, eftersom dessa skÀrmar kan pressa mörkare svarta fÀrger Àn andra skÀrmar.

Kontrasten Àr ganska lite mer mÀrkbar med det becksvarta temat, men det kan faktiskt ge lite för mycket skillnad jÀmfört med det grÄa.

SjÀlvklart Àr vilken du gillar bÀst helt subjektivt, men det Àr trevligt att se Google ger oss alternativ för att skapa ett utseende och en kÀnsla som Àr bekvÀm.

Att aktivera mörkt lÀge pÄ Google.com Àr tillrÀckligt enkelt, och om du gör det kan du kontrollera om du har det mörkare mörka lÀget tillgÀngligt.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK