Bil

Google Meet bekÀmpar irriterande ekon med dessa nya funktioner

Google Meet-logotyp

Vi har alla varit i ett möte dÀr den ena personen orsakar ett eko för alla. Nu har Google meddelat att det syftar till att förhindra det problemet genom att varna dig om att du skapar ett eko för alla andra. Du behöver inte lÀngre stÀlla mötet pÄ is för att lÄta den personen vad som hÀnder.

Google Meet har redan försökt fixa eko genom att kontrollera ljudet och ta bort det. SÄ hÄrt som Google Àn försöker, eko kommer sÀkert att hÀnda ibland. Med en ny uppdatering av Google Meet kommer videokonferenstjÀnsten att varna dig om andra samtalsdeltagare kan höra ett anmÀrkningsvÀrt eko frÄn ditt system.

NÀsta gÄng du startar ett möte kommer programvaran att visa dig en röd prick pÄ knappen för fler alternativ för att lÄta dig veta att andra kan höra ett eko. Du kommer ocksÄ att fÄ ett sms om problemet.

Om du klickar pÄ aviseringen kommer du till en hjÀlpsida för Google Meet som ger dig rekommenderade steg för att ta bort ekot.

RELATERAD: SÄ hÀr stÀnger du av din mikrofon i Google Meet

Naturligtvis finns det alltid möjlighet att stÀnga av sig sjÀlv om du inte kan fÄ ekot att sluta och du inte behöver prata.

Det Àr pinsamt att sitta igenom ett helt möte bara för att efter det ta reda pÄ att du har irriterat alla med ett eko, sÄ att Ätminstone veta att det hÀnder lÄter dig stoppa det sÄ att alla andra kan njuta av (eller lÄtsas njuta av) mötet.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK