Blogg

Google lanserar Switch to Android App för iOS-anvÀndare

Google rullar ut Switch to Android-appen för iOS-anvĂ€ndare som vill flytta sina data frĂ„n iPhones till Android-smarttelefoner. Den kostnadsfria appen Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€nglig för nedladdning pĂ„ iOS-enheter via Apple App Store. Byt till Android-app lĂ„ter anvĂ€ndare migrera data inklusive foton, videor och kontakter bland annat frĂ„n iPhones till Android-telefoner trĂ„dlöst. Dessutom lĂ„ter appen anvĂ€ndare stĂ€nga av iMessage för att ta emot textmeddelanden pĂ„ sina Android-telefoner. Apple erbjuder redan en liknande app som heter “Flytta till iOS” för att överföra data frĂ„n en Android-enhet till en iPhone. Det finns listat pĂ„ Google Play.

Googles Byt till Android-appen Àr för nÀrvarande leva pÄ App Store. Den kostnadsfria appen Àr tillgÀnglig pÄ flera sprÄk inklusive engelska, arabiska, hollÀndska, tyska, hindi och spanska bland annat och kan anvÀndas för att importera kontakter, kalendrar, foton och videor frÄn en iPhone till en Android telefon utan kabel. Som nÀmnts lÄter den senaste appen frÄn Google anvÀndare stÀnga av iMessage att ta emot textmeddelanden pÄ sina Android-enheter.

Googles Switch to Android webbsida sÀger att en kabel kan anvÀndas för att överföra foton och videor lagrade i iCloud, DRM-fri musik, icke-iTunes-musik, samtalsloggar, larm, enhetsinstÀllningar, ljud, bakgrundsbilder och gratisappar.

Att flytta data frÄn iPhones med den nya appen kommer initialt att vara tillgÀngligt för Google Pixel-telefoner, men stöd för andra telefonmÀrken kommer att lÀggas till senare.

App Store-listan för Switch to Android visar en storlek pÄ 39 MB för appen. iPhone-anvÀndare mÄste aktivera en lista med behörigheter för Switch to Android-appen för att slutföra överföringen av data till Android-enheten. Switch to Android Àr tillgÀnglig som en gratis nedladdning för iOS-anvÀndare i utvalda regioner nu. Appen krÀver iPhones som körs pÄ iOS 12.0 eller senare eller Apple iPod Touch med iOS 12.0 eller senare.

Äpple erbjuder redan en Flytta till iOS app i Google Play Butik för att migrera innehĂ„ll automatiskt frĂ„n en Android-enhet till iPhone. Appen tillĂ„ter överföring av kontakter, meddelandehistorik, kamerafoton och videor, webbbokmĂ€rken, e-postkonton och kalendrar.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK