Blogg

Google lanserar Gmails “Integrated View”-layout den 8 februari

Google har meddelat att det kommer att lansera en omdesignad version av Gmail till Workspace-anvĂ€ndare senare denna mĂ„nad. Ändringarna Ă€r en del av företagets uppdateringar av dess e-posttjĂ€nst för Workspace-kunder som tillkĂ€nnagavs förra Ă„ret, eftersom Google försöker att bĂ€ttre integrera Google Chat, Meet och Spaces i sitt företagserbjudande. De omgjorda Gmail for Workspace-anvĂ€ndarna kommer att ha företagets “integrerade vy” frĂ„n och med nĂ€sta vecka och kommer att rullas ut till alla anvĂ€ndare under andra kvartalet 2022, enligt Google.

Arbetsyta anvĂ€ndare kan börja testa den nya integrerade vyn frĂ„n den 8 februari, enligt en uppdatering pĂ„ Googles Workspace-blogg. IstĂ€llet för en enda layout dĂ€r Gmail, Chat och Meet alla Ă€r tillgĂ€ngliga kommer Google att erbjuda anvĂ€ndarna möjligheten att vĂ€xla mellan fyra knappar – Post, Chatt, Mellanslagoch TrĂ€ffa. Som ett resultat kommer anvĂ€ndare bara att se en förstorad vy av vilken tjĂ€nst som Ă€n vĂ€ljs, medan Google lĂ€gger till att meddelandebubblor kommer att hĂ„lla anvĂ€ndarna uppdaterade.

google workspace uppdatera google gmail

Googles nya “integrerade vy” erbjuder dedikerade flikar för Gmail, Meet, Spaces och ChatFotokredit: Google

Enligt Google kommer anvĂ€ndare som uppdaterar till den nya layouten att kunna se samma lista med e-post- och etikettalternativ som finns tillgĂ€ngliga idag. Googla först meddelat Ă€ndringarna av Workspace-verktygen i september 2021, som avslöjar att anvĂ€ndare skulle kunna ringa en-mot-en-samtal med andra anvĂ€ndare i Gmail – utan att skapa en Google Meet-lĂ€nk. Fliken Spaces integreras med Workspace-verktyg och lĂ„ter anvĂ€ndare dela dokument samtidigt som de visar konversationshistorik.

Företaget har arbetat med att integrera sina Workspace-erbjudanden för att göra dem lÀttare att komma Ät för kunder, eftersom hybridarbete och distansarbete anammas av fler företag under den pÄgÄende coronavirus-inducerad pandemi. Googles integrerade vy kommer att vara tillgÀnglig för konton Google Workspace Business, Enterprise, Education, Frontline, Nonprofit, G Suite Basic och Business. Det finns för nÀrvarande inget besked om nÀr funktionen kommer att vara tillgÀnglig för icke-företagande Workspace-anvÀndare.

Google Workspace-anvÀndare som inte har valt att testa den nya Gmail-layouten kommer automatiskt att bytas till den nya layouten i april, enligt företaget. Google kommer att tillÄta anvÀndare att ÄterstÀlla Àndringen under en tid, medan den nya layouten kommer att vara permanent aktiverad för alla anvÀndare i slutet av andra kvartalet 2022, förklarar företaget.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK