Gardets

Google kan komma att introducera en ny funktion för Meet: Report – Times of India

Google kan introducera en ny ljudfunktion för Meet som kallas “binaural audio” eller “stereo separation”, enligt en rapport frĂ„n 9To5Google, baserat pĂ„ nĂ„gra kodstrĂ€ngar. Funktionen sĂ€gs förbĂ€ttra ljudkvaliteten i Google Meet. Stereoseparation fungerar genom att tillhandahĂ„lla olika ljudkanaler för personer som talar i ett livemöte och skicka dem separat till lyssnarens vĂ€nstra och högra högtalare. Vanligtvis, i ett virtuellt möte med uppringningsappar, anvĂ€nds monoljudkanaler vilket innebĂ€r att allas röst kommer genom samma högtalare. Med stereoseparation kommer dĂ€rför ljudkvaliteten och att kĂ€nna igen högtalaren i Google Meet-samtal bli bĂ€ttre, med rösten för varje deltagare som blir tydligare Ă€n i monoljudkanalinstĂ€llningen och lyssnaren kan lĂ€ttare identifiera högtalaren. “Google Duo version 169 rullas ut nu via Play Butik, och i den ser vi att appen förbereder en ny funktion som den kallar “binauralt ljud” eller “stereoseparation.” Samma strĂ€ngar förekommer ocksĂ„ i den senaste versionen av Gmail, vilket tyder pĂ„ att stereoseparation kommer till Google Meet först.”, stod det i rapporten. Google kommer ocksĂ„ att introducera nĂ„gra funktioner i Duo i Meet för tillfĂ€llet. Du kan snart ha en-mot-en-samtal i Meet-appen pĂ„ samma sĂ€tt som det kan göras pĂ„ Duo.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK