Gardets

geekbench: Samsung Galaxy Z Fold 4 dyker upp pĂ„ Geekbench, kommer att ha Snapdragon 8+ Gen 1-chipset…

Samsung förvÀntas utöka sitt hopfÀllbara smartphonesortiment med den nya generationens enheter i Galaxy Z-serien i augusti. Tidigare har det funnits rykten om de kommande smartphones i Galaxy Z-serien som kommer drivna av den senaste mobilplattformen Snapdragon och en fÀrsk rapport har bekrÀftat spekulationerna. Enligt en rapport frÄn SamMobile sÄgs Galaxy Z Fold 4 pÄ den populÀra benchmarking-webbplatsen Geekbench har avslöjat att den kommande handenheten kommer att drivas av Snapdragon 8+ Gen 1-processorn. Dessutom sa en annan ny rapport att Galaxy Z Flip 4:s benchmarklistning ocksÄ har avslöjat att den skulle anvÀnda samma styrkrets. Samsung Galaxy Z Fold 4 Geekbench prestandaGalaxy Z Fold 4 har upptÀckts pÄ Geekbench-webbplatsen med modellnummer SM-F936U. Den hÀr modellen kan dock vara avsedd för USA och riktmÀrkesresultaten har avslöjat nÄgra detaljer om enhetens prestanda. Den senaste Snapdragon-kretsuppsÀttningen kunde ge en enkÀrnig poÀng pÄ 1351 och en flerkÀrnig poÀng pÄ 3808. Samtidigt Àr det viktigt att notera att enhetens verkliga prestanda kan skilja sig frÄn Geekbench-resultaten. Geekbench-listan avslöjar ocksÄ att detta kommer att ha minst 12 GB RAM, vilket ocksÄ var samma som förra Ärets Galaxy Z Fold 3. Qualcomm hÀvdar att denna styrkrets kan leverera en 10% ökning av CPU-prestanda och en 10% ökning av GPU-klockan . Chiptillverkaren hÀvdar ocksÄ att dess senaste chip ocksÄ kommer att förbÀttra energieffektiviteten med upp till 30 % för bÄde CPU och GPU. Detta kan hjÀlpa Galaxy Z Fold 4 att erbjuda förbÀttrad batteritid Àven med en mindre batterienhet. Tidigare rapporter har föreslagit att Samsung kan erbjuda en lagringsvariant pÄ 1 TB för Galaxy Z Fold 4-enheten, vilket kommer att vara den högsta mÀngd intern lagring som erbjuds pÄ en hopfÀllbar smartphone. Mer information om de kommande enheterna kommer att finnas tillgÀnglig nÀr lanseringsdatumet nÀrmar sig. LÀs ocksÄ: Samsung Galaxy F13 kan komma att lanseras i Indien nÀsta vecka. Klicka hÀr för att lÀsa mer.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK