Gardets

Ge din rygg en paus med vÄra favoritkontorsstolar

Om du stöter pÄ dessa stolar rekommenderar vi att du sparar dina pengar och vÀljer ett av valen ovan.

Steelcase Series 1 för $491: Jag ville gilla Series 1, sĂ€rskilt efter att ha haft en sĂ„ bra upplevelse av gesten. Mitt största problem Ă€r med armstödet – topparna glider fram och tillbaka och frĂ„n sida till sida, vilket kan vara bra, förutom att jag lyckades nypa mig i armen varje gĂ„ng jag rörde mig. Det finns inget sĂ€tt att lĂ„sa dem pĂ„ plats, sĂ„ medan min bĂ„l kĂ€ndes stödd, var det inte mina armar. Sitsen Ă€r ocksĂ„ ganska böjd, vilket kan kĂ€nnas som att du Ă€r instĂ€ngd i en position nĂ€r du arbetar hela dagen.

FlexiSpot Sit2Go 2-i-1 fitnessstol för $330: Detta verkar vara en bra idé eftersom det lÄter dig trÀna nÀr du sitter vid ett skrivbord. Jag kÀnde mig dygdig nÀr jag trampade ivÀg nÀr jag kollade min e-post. Problemet Àr att det inte Àr sÀrskilt bekvÀmt. (Jag kunde inte sitta pÄ den hela dagen.) Den kÀnns ocksÄ bara som en billig motionscykel med lÄgt motstÄnd, sÄ du fÄr det vÀrsta av tvÄ vÀrldar. Du behöver ocksÄ ett stÄende skrivbord för att rymma det.

Poppin Task Chair för $399: Detta Àr sÄ enkelt som kontorsstolar kommer. Det finns inte mÄnga delar av den du kan justera, men baksidan gör ett OK jobb med att anpassa sig till ryggraden. Den klÀdda sitsen Àr bra komfortmÀssigt, men nÀtmaterialet pÄ ryggstödet gör att den andas. TyvÀrr rullar hjulen inte smidigt och Àr ganska högljudda. Det Àr ocksÄ förbryllande varför Poppin kostar sÄ mycket som den gör nÀr du fÄr sÄ mycket mer med vÄrt toppval som Àr lite billigare.

Flexispot Soutien för $290: Den tjocka skumstoppningen Àr vÀldigt dÄlig pÄ att hantera vÀrme, sÄ du kommer kÀnner mig svettig i den hÀr stolen med tiden. Mesh-ryggstödet hjÀlper lite, och det Àr lagom plyschigt och bekvÀmt. Den kÀnns dock onödigt stor och svankstödet glider runt för lÀtt nÀr du rör dig.

Teknion Around Chair för $675: Jag kÀmpar fortfarande för att se Varför den hÀr stolen kostar lika mycket som den gör. Den kÀnns otroligt lik Poppin Task Chair ovan (som Àr nÀstan halva priset), men hjulen pÄ Teknion Àr Ànnu vÀrre. De Àr irriterande högljudda och kÀnns billiga.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK