Blogg

Garena Free Fire Redeem-koder för 24 juni 2022: En chans att vinna Hiphop Gaze Bundle och gratis diamanter

Garena Free Fire Redeem-koder för 24 juni 2022: Glöm inte att fÄ dina dagliga gratisbelöningar. Kontrollera hur du gör ansprÄk pÄ dem.

Garena Free Fire Redeem-koder för 24 juni 2022: Online multiplayer Battle Royale-spelet kan ha börjat i skuggorna av PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), men det blev snabbt en egen vĂ€rld med nya och intressanta element i spelet som zip-linjer, husdjur, storyline-drivna hĂ€ndelser, karaktĂ€rsförmĂ„gor och mer. Men Ă€ven utanför sjĂ€lva spelandet har Free Fire avvikit frĂ„n alla sina konkurrenter med verkliga samarbeten med kĂ€nda personligheter som BTS, J Balvin och mer. Och förmodligen dĂ€r spelet verkligen har skapat en nisch för sig sjĂ€lv Ă€r anpassningsmöjligheterna. Med massor av alternativ för inte bara kostym utan till och med vapenlĂ„da, granater, mörka vĂ€ggar, skyboards, erbjuder spelet dig att utforska och hitta det utseende du verkligen vill ha. Men de kostar sĂ„klart. Men om du vill ha dem gratis, kan dessa lösenkoder hjĂ€lpa dig. LĂ€s vidare för att veta mer.

Men innan dess gjorde Garena Free Fire North America Twitter ett inlÀgg för att fira Shanis födelsedag, Free Fire-karaktÀren och en skrotingenjör. Kolla in inlÀgget nedan och önska henne en grattis pÄ födelsedagen pÄ inlÀgget.

Garena Free Fire Lös in koder för 24 juni

För att lösa in koder Àr dessa 12-siffriga unika alfanumeriska koder som delas av utvecklarna som ett tecken pÄ uppskattning till spelargemenskapen. Varje kod innehÄller en mystisk belöning som kan strÀcka sig frÄn olika skinn, kostymer, husdjur, diamantkuponger och till och med premiumpaket. Allt du behöver göra för att göra ansprÄk pÄ dem Àr att skicka in det till den officiella inlösenwebbplatsen. Men det finns ett par varningar du bör kÀnna till.

Även om det inte finns nĂ„gon grĂ€ns för hur mĂ„nga koder du kan göra ansprĂ„k pĂ„, kan en enskild kod inte göras ansprĂ„k pĂ„ tvĂ„ gĂ„nger av spelaren. Koderna kommer ocksĂ„ med en utgĂ„ngsdatum pĂ„ 12-18 timmar, sĂ„ se till att ta tag i dem tidigt. Slutligen kan vissa av koderna vara regionbegrĂ€nsade, sĂ„ se till att lösa in sĂ„ mĂ„nga du kan för att ha en chans att vinna dagens bĂ€sta belöningar.

Även om spelet Ă€r förbjudet i Indien, kan spelare frĂ„n lĂ€nder utanför landet fortfarande göra ansprĂ„k pĂ„ dessa belöningar. Kontrollera koderna nedan:

FFIC33NTEUKA

8F3QZKNTLWBZ

GCNVA2PDRGRZ

U8S47JGJH5MG

B3G7A22TWDR7X

J3ZKQ57Z2P2P

FF7MUY4ME6SC

VNY3MQWNKEGU

FFCO8BS5JW2D

FFAC2YXE6RF2

FFICJGW9NKYT

4ST1ZTBE2RP9

WEYVGQC3CT8Q

X99TK56XDJ4X

SARG886AV5GR

FF9MJ31CXKRG

3IBBMSL7AK8G

ZZATXB24QES8

Garena Free Fire Redeem-koder för 24 juni: Hur man löser in FF-koder för att fÄ gratis belöningar

Steg 2:

Logga sedan in med dina Facebook-, Google-, Twitter- eller VK-kontouppgifter.

Steg 3:

Kopiera och klistra sedan in för att lösa in koder i textrutan och klicka pÄ bekrÀftelseknappen för att fortsÀtta.

Steg 4:

Efter bekrĂ€ftelsen kommer en dialogruta att visas för krysskontroll. Klicka pĂ„ ‘OK’.

Steg 5:

Koderna kommer att lösas in och du kan hÀmta belöningarna i e-postsektionen i spelet.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK