Blogg

Fortnite ger tillbaka byggnad, lÀgger till alternativt nollbyggningslÀge

Fortnite – Epic Games plattformsoberoende battle royale-spel – har Ă„terinfört byggnaden, efter att den togs bort i början av kapitel tre, sĂ€song tvĂ„. Building Ă€r en av de mest anmĂ€rkningsvĂ€rda delarna av spelet som Ă€r gratis att spela, som konkurrerar med populĂ€ra spel som Apex Legends, Battlegrounds Mobile India och Call of Duty: Warzone/Mobile, som ingen av dem erbjuder byggnad. Epic Games sĂ€ger att spelare kommer att kunna vĂ€lja mellan det vanliga Battle Royale-lĂ€get som kommer att erbjuda byggnad, och Fortnite: Zero Build som kommer att fortsĂ€tta att erbjuda ett no build-lĂ€ge.

Episka spel meddelade Ă„tergĂ„ngen av byggnaden till Fortnite pĂ„ lördag, tvĂ„ veckor efter att förmĂ„gan att bygga strukturer i spelet “utplĂ„nades” i början av kapitel tre, sĂ€song tvĂ„, den 20 mars. Under de senaste tvĂ„ veckorna erbjöd Fortnite spelare en rad uppdrag för att hjĂ€lpa till att Ă„terskapa bygga till Fortnite, inklusive att besöka olika landmĂ€rken och hitta ritningar runt ön. Den 29 mars, Fortnite Lagt till dedikerade Zero Build-lĂ€gen för Solo, Duos, Trios och Squad-lĂ€gen i spelet, dagar innan byggnaden lades till i spelet igen.

Building on Fortnite skiljer spelet frĂ„n konkurrerande Battle Royale-spel genom att tillĂ„ta spelare att konstruera grundlĂ€ggande strukturer som vĂ€ggar, golv, trappor och tak. För att kunna bygga mĂ„ste spelare skörda metall, sten och trĂ€ genom att förstöra olika föremĂ„l pĂ„ ön. Spelare kan ocksĂ„ plocka upp byggmaterial som skördats av en annan spelare efter att ha eliminerat dem i spelet. Fortnite tillĂ„ter ocksĂ„ spelare att “redigera” en struktur, till exempel genom att lĂ€gga till en dörr. Strukturer gjorda av trĂ€ bygger snabbast, medan metall tar lĂ€ngst tid, vilket ger spelarna möjlighet att snabbt lĂ€ka eller ladda om innan de tar sig an en spelare i nĂ€rheten.

För att kompensera för det skydd som byggandet erbjuder, hade Fortnite introducerat en “översköld” som laddas med tiden. Med möjligheten att bygga ramper för att klĂ€ttra ovanpĂ„ strukturer borttagen, hade Fortnite ocksĂ„ introducerat snabbare sprint, och möjligheten att snabbt klĂ€ttra över vĂ€ggar och envĂ„ningsstrukturer. Även om dessa förmĂ„gor kommer att fortsĂ€tta att vara tillgĂ€ngliga i inget byggnadslĂ€ge som nu Ă€r en dedikerad del av Fortnite-spellistorna, har Epic Games inte avslöjat om Fortnite Zero Build kommer att vara ett permanent tillĂ€gg till Battle Royale-titeln.BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK