Gardets

Förklarat: WhatsApps nya automatiska verifieringsmetod, hur det fungerar och mer – Times of…

Det har ryktats om att WhatsApp arbetar med en alternativ verifieringsmetod för att autentisera anvÀndarnas konton pÄ sin plattform. Nu har WABetaInfo bekrÀftat att den MetaÀgda snabbmeddelandeappen nu rullar ut funktionen Flash-samtal pÄ Android-versionen av appen.

Det har ryktats om att WhatsApp arbetar med en alternativ verifieringsmetod för att autentisera anvÀndarnas konton pÄ sin plattform. Nu har WABetaInfo bekrÀftat att den MetaÀgda snabbmeddelandeappen nu rullar ut funktionen Flash-samtal pÄ Android-versionen av appen. Flash-samtal ska göra WhatsApp-anvÀndares liv enklare och processen snabbare nÀr de loggar in pÄ kontot. SÄ frÄgan hÀr Àr vad Àr Flash Calls och hur det kommer att hjÀlpa till att göra verifieringsprocessen snabbare pÄ WhatsApp. LÄt oss förklara: Vad Àr Flash-samtal och hur det fungerarFlash Calls Àr WhatsApps nya automatiska autentiseringsprocess som tillÄter anvÀndare att logga in pÄ sitt WhatsApp-konto utan att manuellt ange den sexsiffriga OTP som tas emot via SMS eller samtal. Processen Àr nÀstan automatisk och verifieringsprocessen Àr ocksÄ nÀstan omedelbar. Hittills brukade WhatsApp skicka en sexsiffrig kod via SMS eller via samtal efter att ha angett telefonnumret pÄ instÀllningsskÀrmen. Med den nya verifieringsmetoden för Flash-samtal kommer varken WhatsApp att skicka verifieringskoden eller anvÀndare behöver ange den. Som en del av funktionen kommer WhatsApp-anvÀndare att fÄ ett kort samtal som ett missat samtal frÄn WhatsApp och att anvÀnda den WhatsApp kommer att autentisera anvÀndarnas konto och tillÄta dem att logga in nÀstan omedelbart. I princip kommer anvÀndare att fÄ ett samtal frÄn WhatsApp och sedan kopplas samtalet automatiskt bort. Det Àr viktigt att notera att meddelandet om missat samtal kommer att finnas dÀr i samtalshistoriken. Saker du behöver för att fÄ den hÀr funktionen att fungeraVanligtvis ger vi WhatsApp mÄnga behörigheter som plats, samtals- och SMS-Ätkomst, lagringsÄtkomst, etc. För att verifieringsfunktionen för Flash-samtal ska fungera mÄste anvÀndare ocksÄ ge Ätkomst till sin samtalslogg. SÄ att WhatsApp kan verifiera ditt telefonnummer och lÄta dig logga in pÄ kontot. Varför Àr det bara Android-versionen av WhatsApp som fÄr den hÀr nya funktionen? Enligt rapporterna kommer Flash Calls-funktionen endast att vara tillgÀnglig pÄ Android-versionen av appen. Det beror inte pÄ att WhatsApp har beslutat att endast erbjuda funktionen pÄ Android, det beror pÄ att Apple inte tillÄter offentliga API för appar pÄ iOS som begrÀnsar appars möjlighet att komma Ät samtalslogg pÄ iPhone.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK