Gardets

Följ alla tidigare bestÀllningar senast den 4 juli, sÀger Center till Twitter

New Delhi, 29 juni

Regeringen har utfÀrdat ett meddelande till Twitter om att följa alla dess tidigare order senast den 4 juli, sade officiella kÀllor pÄ onsdagen.

Ministeriet för elektronik och IT har satt tidsfristen, annars kan Twitter förlora status som mellanhand, vilket innebĂ€r att det kommer att vara ansvarigt för alla kommentarer som publiceras pĂ„ dess plattform. “Ett meddelande utfĂ€rdades den 27 juni till Twitter för att följa alla statliga order som utfĂ€rdats hittills. Twitter fick meddelanden tidigare den hĂ€r mĂ„naden men det efterlevde inte dem. Det hĂ€r Ă€r det sista meddelandet, sĂ€ger kĂ€llorna.

En e-postfrÄga som skickades till Twitter gav inget svar.

Twitter har varit i konflikt med regeringen vid flera tillfÀllen.

Den 26 juni skickade mikrobloggsajten in en lista med över 80 Twitter-konton och tweets som den har blockerat baserat pÄ en begÀran frÄn regeringen 2021.

BegĂ€ran frĂ„n regeringen var att blockera flera konton och nĂ„gra tweets frĂ„n den internationella försvarsgruppen Freedom House, journalister, politiker och anhĂ€ngare av böndernas protest. — PTI

InvÀndningarna

17 000 förfrÄgningar som togs emot av Twitter frÄn regeringen mellan januari 2012 och juni 2021 för att ta bort konton och tweetar

12,2 % förfrÄgningar följt av mikrobloggföretaget

#sociala medier #twitter

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK