Blogg

Final Fantasy VII Remakes uppföljare heter Rebirth, och den slÀpps nÀsta Är

Square Enix tillkĂ€nnagav officiellt nĂ€sta kapitel i Final Fantasy VII nyinspelning saga torsdag kvĂ€ll under sin Final Fantasy VII Stream för 25-Ă„rsfirande. Spelet heter Final Fantasy VII Rebirthoch den kommer att lanseras som en exklusiv PS5 “nĂ€sta vinter.”

Nyinspelning slutade pÄ en stor cliffhanger som satte upp för mycket mer historia framÄt, och nu har vi en ledtrÄd om hur nÀsta spel kan se ut. I en kort trailerSquare Enix avslöjade en del av vÀrlden utanför Midgar, sÄvÀl som mystiska scener av Cloud Strife som gÄr tillsammans med Sephiroth och ett skadat moln som kurar sig mot KriskÀrna huvudpersonen Zack Fair.

Final Fantasy VII Rebirth designas sĂ„ att mĂ€nniskor kan njuta av det hĂ€r spelet oavsett om de kĂ€nner till originalspelet eller inte, sĂ€ger kreativ chef Tetsuya Nomura i ett meddelande som delas pĂ„ Twitter. “Faktum Ă€r att nya spelare till och med kan njuta av att starta sina Final Fantasy VII resa med Final Fantasy VII Rebirth. Cloud och hans vĂ€nner ger sig ut pĂ„ en ny resa i det hĂ€r spelet, och jag tror att scenerna som de ser efter att ha lĂ€mnat Midgar kommer att ge spelarna en frĂ€sch, ny upplevelse.”

Square Enix avslöjade ocksĂ„ det Återfödelse Ă€r det andra spelet i en planerad trilogi — tidigare var det oklart exakt hur mĂ„nga spel som skulle bestĂ„ av nyinspelningshistorien. “En viss utveckling har redan börjat pĂ„ den tredje titeln,” sa Nomura. “Jag har sjĂ€lv börjat pĂ„ utvecklingen och jobbar pĂ„ att slutföra serien.”

Final Fantasy VII Remake lanserades pĂ„ PS4 i april 2020, och trots stora förvĂ€ntningar, spelet visade sig vara ganska bra. För mig var det en livlina under de första veckorna av pandemin – jag tog mycket tröst i att utforska Midgar med Cloud och hans följeslagare – och förra Ă„ret hade jag en fantastisk tur nĂ€r jag spelade igenom PS5-optimerad version och Yuffie-fokuserad DLC. Nyinspelning kom till PC via Epic Games Store i decemberoch Square Enix meddelade pĂ„ torsdagen att den kommer att finnas tillgĂ€nglig pĂ„ Steam imorgon den 17 juni.

Square Enix tillkÀnnagav ocksÄ en nyinspelning av Crisis Core: Final Fantasy VII, betitlad Crisis Core Final Fantasy VII Reunion. Det spelet kommer att finnas tillgÀngligt i vinter pÄ PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch och Steam.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK