Gardets

‘Final Fantasy VII Rebirth’ Ă€r inte spelet du förvĂ€ntar dig

Det har varit tvĂ„ Ă„r sedan Square Enix slĂ€pptes Final Fantasy VII Remakeen modern Ă„terberĂ€ttelse av sin Ă€lskade PlayStation-hit frĂ„n 1997. Nyinspelning var en ambitiös insats: ett flerĂ„rigt, flerdelat projekt som ledde sitt första hela spel till Midgar – miljön för originalets öppningsscen, dĂ€r de flesta spelare tillbringade bara timmar. Nu vet vi att serien kommer att strĂ€cka sig över tre delar, varav den andra, Final Fantasy VII Rebirth, kommer nĂ€sta vinter.

Med Final Fantasy VII Remake, Square Enix hade inget intresse av att packa om samma historia i snyggare omslag. Som Nyinspelning ramper fram till sin slutsats, det tar chockerande friheter; stora karaktĂ€rer skrivna för döden i originalet antingen sparas eller mĂ„las som inte-sĂ„-dömda. Producenten Yoshinori Kitase ville ha en mycket mer “dramatisk förĂ€ndring totalt sett” men blev nedtalad av spelets regissör, ​​Tetsuya Nomura, och medregissören, Naoki Hamaguchi.

InnehÄll

Detta innehÄll kan ocksÄ ses pÄ webbplatsen det kommer frÄn.

Final Fantasy VII Rebirth kommer att fortsĂ€tta den nya, mer dramatiska vĂ€gen. Spelare behöver inte ha upplevt originalet, eller kanske till och med Nyinspelningenligt ett uttalande frĂ„n den kreativa chefen Tetsuya Nomura: “Nya spelare kan till och med njuta av att starta sina Final Fantasy VII resa med Final Fantasy VII Rebirth.”

Det finns fortfarande mycket att lĂ€ra sig om Återfödelse, inklusive namnschemat Square Enix hĂ„ller sig till. Nomura tillade att han “inte kan vĂ€nta med att dela avsikten bakom att namnge den första titeln ‘Remake’ och den andra titeln ‘Rebirth’.” Företaget Ă€r fortfarande fĂ„nigt om vad den tredje och sista delen kommer att bli. Är det en spoiler? Kanske. Det kĂ€nns vĂ€ldigt likt Marvels vĂ€gran att namnge Avengers: Endgame tills det nĂ€rmar sig releasedatumet.

Det finns ocksĂ„ mer Final Fantasy VII pĂ„ vĂ€g. Crisis Core: Final Fantasy VII hĂ„ller pĂ„ att remastras för PlayStation och Xbox-konsoler, samt för PC och Nintendo Switch. Det kortfattade namnet Final Fantasy VII Remake Intergrade– som introducerar ninja Yuffie i sitt eget avsnitt – finns tillgĂ€ngligt pĂ„ Steam frĂ„n och med idag, med kompatibilitet för Steam Deck.

Bara en sista frÄga: Varför kommer Yuffie inte att dra ihop sina shorts?

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK