Blogg

FarmVille-Maker Zynga planerar att lansera ett NFT-spel i slutet av 2022

Zynga, den San Francisco-baserade online- och mobilspelsutvecklaren som Àr mest kÀnd för FarmVille och CSR Racing-serien, har tillkÀnnagett planer pÄ att komma in pÄ icke-fungibla tokens (NFT) och blockchain-baserat spel bland andra expansionsplaner i Web3-utrymmet. Spelutvecklarens planer för blockchain-baserat spel kommer fyra mÄnader efter att företaget anstÀllde sin vicepresident för blockchain-spel Matt Wolf i november 2021. Zynga sÀgs ocksÄ titta pÄ att utöka sin blockchain-personal, som för nÀrvarande Àr 15, till cirka 100 med slutet av Äret.

PĂ„ tal om företagets NFT-baserade spelplaner med AxiosMatt Wolf sa att Zynga Ă€r planerad blockchain-baserade spel kommer att vara helt nya spel eftersom det “inte Ă€r vettigt” att omedelbart börja lĂ€gga till NFTs till befintliga spel som Farm Ville.

Han sa att spelare kan förvÀnta sig att de nya spelen kommer att se ut Maffiakrigett numera nedlagt spel pÄ sociala medier dÀr spelare tog pÄ sig rollen som gangsters och arbetade för att bygga sin egen brottsfamilj.

Wolf har gjort det klart att företagets spelutvecklare alltid kommer att ha möjlighet att vĂ€lja in och stĂ€nga av alla NFT planer — ett stĂ€llningstagande som sannolikt Ă€r en lĂ€rdom frĂ„n interna protester mot tekniken hos andra spelbolag — EA och Ubisoft.

Som sagt, trots kritiken, ser Wolf NFT och blockchain-teknologi som det sjÀlvklara nÀsta steget i Zyngas utveckling med tokeniserade system som skapar nya och mer realistiska former av vÀrde, Àgande och vÀlstÄndsskapande för spelare.

“Genom att skapa en integrerad upplevelse som gör det möjligt för spelare att Ă€ga sin spelresa, Ă€r vĂ„rt mĂ„l att utöka Zyngas publikrĂ€ckvidd och öka engagemanget och retentionen”, tillade han.

Om man tittar pÄ den större bilden av var tokeniserade system ligger bland spelgemenskaper, verkar Zynga ta ett mer aggressivt steg i den blockchain-baserade spelsektorn Àn mÄnga andra spelföretag, eftersom kryptovalutarelaterade funktioner ofta har fÄtt motreaktioner frÄn arga spelare. Vissa spelare som har lagt till NFTs till sin spelupplevelse tror att företag helt enkelt letar efter nya sÀtt att pressa pengar ur sina kunder.


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK