Få personligt nätverksskydd med Deeper Connect Mini – inga prenumerationer krävs

Få personligt nätverksskydd med Deeper Connect Mini – inga prenumerationer krävs

ersätt-denna-bild.jpg

StackCommerce

Följande innehåll skickas till dig av ZDNet-partners. Om du köper en produkt som visas här kan vi tjäna en affiliate-kommission eller annan kompensation.

Mellan åtkomst till underhållning och konton på sociala medier verkar alla spendera mycket mer tid i molnet och online än någonsin tidigare. Och med tanke på hur mycket mer frekvent och allvarlig cyberbrottslighet har blivit, är det lätt att se varför så många av oss använder de mest effektiva VPN-tjänsterna vi kan hitta.

Men även den typen av skydd känns inte alltid tillräckligt för att hålla vår mest känsliga och konfidentiella information säker. Lyckligtvis ger en hårdvarulösning ännu starkare skydd än en VPN. Så om du vill ha maximal kontroll över all din data är Deeper Connect Mini Decentralized VPN & Firewall Hardware en användarvänlig lösning för personligt nätverk som fungerar hela livet.

Deeper Connect Mini är en av de enda Decentralized Personal Network (DPN) och cybersäkerhetshårdvaruenheterna på marknaden. All användarinformation lagras på deras personliga enheter, så din data skickas aldrig till centraliserade servrar som med ett VPN. Detta hjälper till att skydda användardata från hackare, reklamföretag och till och med statliga myndigheter när de surfar online. Dessutom skulle din information inte läcka i den osannolika (men växande) händelsen av en dataintrång.

Mini är hårdvara så att den kan erbjuda livstidsskydd för bara en betalning – inget abonnemang krävs. Förutom att hölja din data, erbjuder Mini även en sju-lagers brandvägg i företagsklass för att säkerställa att skadlig data inte når ditt nätverk. Du kan till och med ställa in föräldrakontroll och bryta kryptovaluta med din oanvända bandbredd.

Om du vill ha en cybersäkerhetslösning för hårdvara som ger ännu mer robust skydd än en VPN, skaffa Deeper Connect Mini Decentralized VPN & Firewall Hardware idag för endast en engångsbetalning på $349.

Så här:

Tycka om Läser in…


AnnonsWeb Hyip