Blogg

FĂ„ personligt nĂ€tverksskydd med Deeper Connect Mini – inga prenumerationer krĂ€vs

ersÀtt-denna-bild.jpg

StackCommerce

Följande innehÄll skickas till dig av ZDNet-partners. Om du köper en produkt som visas hÀr kan vi tjÀna en affiliate-kommission eller annan kompensation.

Mellan Ätkomst till underhÄllning och konton pÄ sociala medier verkar alla spendera mycket mer tid i molnet och online Àn nÄgonsin tidigare. Och med tanke pÄ hur mycket mer frekvent och allvarlig cyberbrottslighet har blivit, Àr det lÀtt att se varför sÄ mÄnga av oss anvÀnder de mest effektiva VPN-tjÀnsterna vi kan hitta.

Men Àven den typen av skydd kÀnns inte alltid tillrÀckligt för att hÄlla vÄr mest kÀnsliga och konfidentiella information sÀker. Lyckligtvis ger en hÄrdvarulösning Ànnu starkare skydd Àn en VPN. SÄ om du vill ha maximal kontroll över all din data Àr Deeper Connect Mini Decentralized VPN & Firewall Hardware en anvÀndarvÀnlig lösning för personligt nÀtverk som fungerar hela livet.

Deeper Connect Mini Àr en av de enda Decentralized Personal Network (DPN) och cybersÀkerhetshÄrdvaruenheterna pÄ marknaden. All anvÀndarinformation lagras pÄ deras personliga enheter, sÄ din data skickas aldrig till centraliserade servrar som med ett VPN. Detta hjÀlper till att skydda anvÀndardata frÄn hackare, reklamföretag och till och med statliga myndigheter nÀr de surfar online. Dessutom skulle din information inte lÀcka i den osannolika (men vÀxande) hÀndelsen av en dataintrÄng.

Mini Ă€r hĂ„rdvara sĂ„ att den kan erbjuda livstidsskydd för bara en betalning – inget abonnemang krĂ€vs. Förutom att hölja din data, erbjuder Mini Ă€ven en sju-lagers brandvĂ€gg i företagsklass för att sĂ€kerstĂ€lla att skadlig data inte nĂ„r ditt nĂ€tverk. Du kan till och med stĂ€lla in förĂ€ldrakontroll och bryta kryptovaluta med din oanvĂ€nda bandbredd.

Om du vill ha en cybersÀkerhetslösning för hÄrdvara som ger Ànnu mer robust skydd Àn en VPN, skaffa Deeper Connect Mini Decentralized VPN & Firewall Hardware idag för endast en engÄngsbetalning pÄ $349.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK