Bil

FÄ livstidsÄtkomst till 9 kurser för att hjÀlpa dig klara de mest populÀra CompTIA-proven

Du kan utveckla fÀrdigheterna för att kvalificera dig för en mÀngd olika tekniska karriÀrer, allt online och enligt ditt eget schema.

Bild: REDPIXEL.PL/Shutterstock

Om du har velat byta till en ny teknikkarriÀr har det aldrig funnits en bÀttre tid för det. Eftersom de sjÀlvgÄende kurserna i Premier All CompTIA Certification Training Bundle: Lifetime Access kan förbereda dig för nio av de mest populÀra CompTIA-proven.

Certifieringar frÄn Computing Technology Industry Association (CompTIA) Àr erkÀnda runt om i vÀrlden som validering av specifika fÀrdigheter. Dessa kurser Àr utformade för att förbereda dig för att klara prov pÄ första försöket för att fÄ nÄgra av de mest eftertraktade CompTIA-certifieringarna.

Dessa kurser Àr designade av KnowDirect, ett företag som möter den globala efterfrÄgan pÄ onlineutbildning med en katalog av examenssimulatorer som fortsÀtter att vÀxa dagligen. Tidigare elever har funnit dem mycket effektiva och ger dem betyget 4,8 av 5 stjÀrnor.

Du kommer att lÀra dig om molnberÀkning, nÀtverk, installera och konfigurera PC-komponenter, stödja operativsystem och mycket mer i CompTIA A+ Core 1 (220-1001) och CompTIA A+ Core 2 (220-1002). CompTIA Network+ kommer att lÀra dig vad som krÀvs för att klara (N10-007) och (N10-008) proven och kvalificera dig för positioner som nÀtverkstekniker.

Du kommer att lÀra dig grunden som krÀvs för att vara systemadministratör, inklusive diagnostik och felsökning, i kursen CompTIA Linux+ (XK0-004). Och det finns faktiskt fyra kurser som hjÀlper dig att klara prov som kommer att flytta dig till eliten inom cybersÀkerhet.

BÀsta praxis och verkliga tillÀmpningar av koncept och verktyg som Àr specifika för cybersÀkerhet tÀcks av CompTIA CySA+ (CS0-002). Och du kommer att lÀra dig om sÀkerhet pÄ infrastrukturnivÄ, till exempel driftsinformation, i CompTIA Security+ (SY0-601).

LÀr dig metoder för att identifiera hot och lÀmpliga motÄtgÀrder för att bekÀmpa dem i CompTIA PenTest+ (PT0-001) och CompTIA PenTest+ (PT0-002). Du kommer ocksÄ att lÀra dig de senaste teknikerna för sÄrbarhetsbedömning och penntestning som nu anvÀnds för att bekÀmpa nÀtverksattacker.

Vilken som helst av certifieringarna du fÄr med hjÀlp av dessa kurser rÀcker för att flytta dig in i en ny vÀlbetald teknikkarriÀr. SÄ det Àr bÀttre att du börjar frÀscha upp de bÀsta tipsen om CV och jobbintervju ocksÄ.

Missa inte det hÀr tillfÀllet att bli certifierad i högt efterfrÄgade tekniska fÀrdigheter, ta del av Premier All CompTIA Certification Training Bundle: Lifetime Access idag medan det Àr till försÀljning för bara $19 (normalt $174).

Priserna kan Àndras.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK