Gardets

FÄ livstidsÄtkomst till 12 min Micro Book Library för endast $29

Pappa Àr en upptagen kille. SÄ pass att han förmodligen inte hinner koppla av med en bra bok. Vill du ge honom nÄgot som han verkligen kommer att uppskatta? DÄ kan en livstidsprenumeration pÄ 12min Micro Book Library vara precis biljetten. Och eftersom priset sjönk till $29 fram till den 19 juni (inga koder behövs) Àr det en enkel present att ge till vilken pappa som helst.

12min erbjuder förstklassig tillgÄng till korta, lÀttsmÀlta lÀstitlar, inklusive sammanfattningar av bÀstsÀljare som t.ex. Högeffektiva mÀnniskors 7 vanor av Steven Covey och 4-timmars arbetsvecka av Tim Ferris. Pappa kan lÀsa varje urval pÄ cirka tolv minuter, sÄ det blir lÀtt att lÀgga till hans rutin. LÄt oss uttrycka det sÄ hÀr: Om han kan hitta 15 minuter att gÄ ut och fika, dÄ har han tid att lÀsa en av dessa mikroböcker frÄn pÀrm till pÀrm. Och 12min lÀgger till 30 nya titlar varje mÄnad, sÄ pappa kommer alltid att ha nÄgot nytt att vÀcka hans intresse.

Vill du veta vem mer som Ă€r upptagen? Du! SĂ„ varför gĂ„ frĂ„n butik till butik för att hitta en slips som pappa egentligen inte vill ha i första hand. Skaffa honom istĂ€llet en livstidsprenumeration pĂ„ 12min Micro Book Library – nĂ„got han kommer att ha glĂ€dje av i mĂ„nga Ă„r framöver – och spara dig tid och krĂ„ngel. Dessutom kommer du att spara stort, vilket ocksĂ„ Ă€r ganska bra.

12 min mikrobokbibliotek: Livstidsprenumeration – $29

Se Deal

Priserna kan Àndras.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK