Gardets

FÄ ett Dollar Flight Club-medlemskap för $99 och spara upp till $2 000 pÄ flygbiljetter

ersÀtt-denna-bild.jpg

StackCommerce

Följande innehÄll skickas till dig av ZDNet-partners. Om du köper en produkt som visas hÀr kan vi tjÀna en affiliate-kommission eller annan kompensation.

Sommaren Àr Àntligen hÀr, barnen Àr slut i skolan och alla letar efter en omvÀxling. TyvÀrr Àr priserna pÄ uppgÄng, sÄ du vill leta efter de bÀsta fynden pÄ flygpriser medan du planerar din semester. Den goda nyheten Àr att du kan spara upp till $2 000 pÄ flygbiljetter med ett abonnemang pÄ Dollar Flight Club Premium Plus+, som inkluderar ekonomi-, premiumekonomi- och affÀrsklass sittplatser.

Nya anvÀndare kan fÄ en livstidsprenumeration för endast $99. Och om du prenumererar mellan 15 juni och 30 juni fÄr du ocksÄ fem bidrag för en chans att vinna $5 000 för att tÀcka flyg, mat, hotell, Àventyr och mer.

Vanligtvis mÄste du söka 24/7 för att hitta dessa fynd, men Dollar Flight Club gör det Ät dig. Med en Premium Plus+-plan behöver du inte oroa dig för att missa en fantastisk semestermöjlighet. IstÀllet kommer erbjudandena att dyka upp i din inkorg, och du kan vÀlja dina favoriter. Dollar Flight Club kan skicka inhemska och internationella flygerbjudanden samt Mistake Fares, som i princip Àr prissÀttningsfel som flygbolagen mÄste respektera.

Andra fördelar kommer med Premium Plus+, inklusive rabatter pÄ upp till 50 % frÄn Dollar Flight Club-partners som Babbel, Huckberry, Acanela Expeditions och mer. Med omedelbara e-postvarningar kommer du att kunna boka dessa erbjudanden direkt frÄn vilken som helst av dina mobila enheter. Du kommer ocksÄ att dra nytta av ett brett utbud av tips frÄn experter om hur du reser som de gör.

Som en miljon andra anvĂ€ndare kommer du snart att vĂ€nja dig vid att se flygpriser som en tur- och returresa pĂ„ $129 till Hawaii i ekonomi, en Premium Economy-tur och retur till Panama för $439, eller en tur och returresa pĂ„ $1 710 i Business Class till Casablanca. Dollar Flight Club fĂ„r 4,4 av 5 stjĂ€rnor pĂ„ Trustpilot, och till och med CondĂ© Nast Traveler godkĂ€nner och sĂ€ger, “Dollar Flight Club har en imponerande meritlista nĂ€r han letar efter lĂ„gprissĂ€ten.”

Nu kan du ta del av varningar om de billigaste reseerbjudandena. FÄ en Dollar Flight Club Premium Plus+ Lifetime-prenumeration idag för endast $99. Och om du prenumererar mellan 15 juni och 30 juni fÄr du fem bidrag i drömsemestern med ett 5 000 $ storpris.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK