Gardets

Ezviz lanserar C1C-B, WiFi-kamera för 2 429 Rs – Times of India

Ezviz har ytterligare utökat sin produktportfölj med lanseringen av – C1C-B kompakt inomhus WiFi-kamera. Enheten stöder mörkerseende i full HD inom en rĂ€ckvidd pĂ„ 12 meter (40 fot), vilket hjĂ€lper kunder att ta bilder i svagt ljus utan att skapa ljusföroreningar. Ezviz C1C-B pris och tillgĂ€nglighetEzviz C1C-B WiFi-kamera kostar 2 429 Rs och kan köpas frĂ„n Amazon och offlinebutiker. Ezviz C1C-B funktionerC1C-B Ă€r kompakt och kan placeras var som helst i huset. Den har H.265 videokomprimeringsteknik som hjĂ€lper till att uppnĂ„ bĂ€ttre videokvalitet med halva bandbredden och halva lagringsutrymmet frĂ„n den tidigare videokomprimeringsstandarden (H.264). Kameran har en DIY-installationsprocess som gör det möjligt för kunder att enkelt konfigurera kameran. Enheten har en magnetisk bas och en monteringssats för att installera enheten. Dess uppgraderade positioneringsskaft pĂ„ basen gör den ocksĂ„ mer flexibel, vilket gör att kunderna kan fĂ„ önskad betraktningsvinkel. Den har en positioneringsskaft pĂ„ basen som gör enheten flexibel och lĂ„ter kunderna fĂ„ önskade betraktningsvinklar. Produkten erbjuder anvĂ€ndarvĂ€nliga ljudvarningar, som omfattar rörelsedetektering och privat lĂ€ge. Den har tre ljudvarningslĂ€gen – tyst, kort pip och siren. TvĂ„vĂ€gsljudet gör att kunderna kan prata med sina familjemedlemmar medan de Ă€r borta, liknande det att prata i telefon. Kamerorna Ă€r integrerade med röstkommandon som stöder Alexa, Google och Assistance & IFTTT. Den erbjuder ett flexibelt alternativ för att styra inspelningen av filmerna och tillgĂ„ng till manuellt aktivering av vilolĂ€ge pĂ„ sina telefoner.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK