Bil

Du kommer snart att kunna titta pÄ YouTube med vÀnner pÄ Discord

Discord-logotyp pÄ en bakgrund med tvÄ toner.

Nyligen började YouTube stÀnga av flera populÀra Discord-bots som gjorde det möjligt för vem som helst att spela upp videor pÄ tjÀnsten med vÀnner. Nu verkar det finnas en officiell YouTube-integrering med Discord i testning, Àven om den bara Àr tillgÀnglig pÄ utvalda servrar just nu.

Funktionen i testning kallas Watch Together, och som namnet antyder lÄter den dig trÀffa vÀnner pÄ Discord och titta pÄ videor frÄn YouTube. Naturligtvis kan du ocksÄ anvÀnda den för att spela musik frÄn YouTube, vilket Àr hur mÄnga bots som anvÀndes innan de stÀngdes av.

Personligen anvÀnde min vÀngrupp botarna för att streama musik medan de spelade D&D pÄ distans, sÄ förlusten av dessa bots skadade den episka kÀnslan av spelen utan musiken i bakgrunden. NÀr Watch Together rullar ut till alla servrar kommer det att vara en funktion som vi gÀrna har tillbaka.

Det Àr dock inte en perfekt rekreation av bots. IstÀllet liknar det upplevelsen av att dela din skÀrm i Discord. Och till skillnad frÄn bots, kommer du ibland att se och höra annonser spelas upp, precis som du skulle göra om du tittade pÄ YouTube som vanligt.

Det hÀr Àr inte första gÄngen Discord testar officiell YouTube-integrering. Enligt The Verge dök en liknande funktion upp pÄ YouTube för cirka tio mÄnader sedan och försvann sedan. Uppenbarligen tvingade nedstÀngningen av boten Discord att flytta tillbaka sitt fokus till att göra YouTube-integration redo för bÀsta sÀndningstid sÄ att det kunde göra sina anvÀndare nöjda.

För nÀrvarande rullas funktionen ut till Discord vÀnner och familjeservrar. DÀrifrÄn kommer en bredare betaversion till smÄ servrar att lanseras, och sedan kommer masstillgÀnglighet att följa under de nÀrmaste veckorna.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK