Bil

Du kommer inte att kunna fÄ Fortnite pÄ iPhone och iPad nÀr som helst snart

Fortnite och Appleadrianosiker.com/Shutterstock.com

RÀttsstriden mellan Apple och Epic fortsÀtter att hetta upp, och nu sÀger Epics vd Tim Sweeney att Apple inte kommer att lÄta Fortnite tillbaka pÄ App Store förrÀn Àrendet har gÄtt igenom rÀttsprocessen.

Sweeney tog till Twitter för att uttrycka sitt missnöje över att Apple inte kommer att tillÄta Epic-apparna att ÄtervÀnda till App Store, Àven om företaget har gÄtt med pÄ att följa Apples betalningsregler.

Sweeney utvecklade tweeten och lade upp skÀrmdumpar av e-postkonversationer med Apple angÄende Äterinförande av apparna i en trÄd pÄ Twitter och i ett blogginlÀgg.

Epic uppdaterade nyligen Àldre Fortnite-installationer för att ta bort de alternativa betalningsmetoderna frÄn appen, i linje med Apples regler. Företaget har dock inget utvecklarkonto, sÄ det kan inte slÀppa spelet igen förrÀn det fÄr ett frÄn Apple, sÄ den uppdateringen kommer inte att göra det tillgÀngligt för nya anvÀndare eller gamla anvÀndare som tagit bort appen.

I e-postmeddelandet sa Apple: “Apple har utövat sitt gottfinnande att inte Ă„terstĂ€lla Epics utvecklarprogramkonto för nĂ€rvarande. Dessutom kommer Apple inte att övervĂ€ga nĂ„gra ytterligare begĂ€randen om Ă„terintrĂ€de förrĂ€n tingsrĂ€ttens dom blir slutgiltig och inte kan överklagas.”

Det betyder att det kan ta lÄng tid innan vi ser Epics applikationer tillgÀngliga i Apples butik. Och beroende pÄ resultatet av rÀttegÄngen, som nyligen fÄtt sin första dom, kanske vi aldrig fÄr se Fortnite och andra Epic-appar ÄtervÀnda till iPhone och iPad.

Enligt The Verge ville Apple inte kommentera Sweeneys Twitter-inlÀgg, men företaget förnekade inte giltigheten av de dokument som delas av Epics vd.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK