Bil

Du kan spela Android-spel i din webblÀsare med BlueStacks X

BlueStacks X-spelBlueStacks

BlueStacks Àr en fullfjÀdrad Android-emulator som gör det enkelt att köra Android-appar och spel pÄ andra operativsystem, men det Àr mer Àn vad vissa mÀnniskor behöver. BlueStacks X Àr ett nytt verktyg som lÄter dig köra vissa Android-spel direkt frÄn din webblÀsare.

Vad gör BlueStacks X?

I grund och botten Àr BlueStacks X en lÀtt version av BlueStacks som bara kör specifika applikationer. Specifikt kör den en utvald lista med populÀra Android-spel pÄ nÀstan vilken plattform som helst med en webblÀsare.

RELATERAD: Hur man kör Android-appar och -spel pÄ ditt Windows-skrivbord med BlueStacks

BlueStacks gjorde den webblĂ€sarbaserade versionen av sin programvara under varumĂ€rket now.gg. Även om det Ă€r en molnbaserad tjĂ€nst, görs en del av renderingen och berĂ€kningen av din enhet lokalt, och en del görs i molnet.

Det finns 14 spel som kan spelas i betaversionen av BlueStacks X. NĂ„gra populĂ€ra spel inkluderar Raid: Shadow Legends, Disney Sorcerer’s Arena och Lords Mobile: Kingdom Wars.

Utöver att spela spel har BlueStacks X ocksÄ en Discord-bot som lÄter dig lansera Android-spel som stöds och dela dem med andra.

I en intervju med The Verge sa BlueStacks VD Rosen Sharma, “Vi kommer ocksĂ„ att tillĂ„ta dig att anpassa vilka spel du vill ha pĂ„ din server, och om du spelar de spelen tillsammans blir du automatiskt ansluten till en Discord-röstkanal sĂ„ att alla kan klicka bara och spela molnspelet.”

Det finns ocksĂ„ ett socialt flöde som kommer att vara en del av Discord-upplevelsen, som BlueStacks VD beskriver som liknar vad Venmo gjorde med PayPal. “Det Ă€r som vad Venmo gjorde mot PayPal”, sĂ€ger Sharma. “PayPal skickade bara pengar och Venmo gjorde det till ett socialt flöde.”

Jag gav det ett försök

BlueStacks X Àr tillgÀnglig att prova just nu, och eftersom jag rÄkar vara en ivrig Raid: Shadow Legends-spelare, tÀnkte jag att jag skulle ge det ett försök. Spelet Àr helt spelbart, Àven om den webbaserade BlueStacks saknar den fullstÀndiga skrivbordsversionens automatiska klickning och andra livskvalitetsfunktioner.

Jag bör ocksÄ notera att Raid var ganska hackig pÄ min 2017 MacBook Pro med Google Chrome. Det gjorde ingen skillnad för ett turbaserat spel som Raid, men jag kunde se spel som Call of Duty Mobile och PUBG vara utmanande att spela med de hackiga bilderna. Det skulle förmodligen förklara varför spelen som stöds vid lanseringen alla Àr av liknande stil som Raid.

Hur som helst, om du Àr ett fan av ett av de spel som stöds kan du ge BlueStacks X ett försök just nu gratis och se hur det fungerar pÄ ditt system.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK