Bil

Du kan nu se Apple ProRAW och ProRes pÄ Windows

Apple slÀppte en uppdatering för sitt iCloud Utility för Windows och den för med sig stöd för Apple ProRAW och ProRes codecs, som tidigare inte var tillgÀngliga för Windows-anvÀndare. Den lÀgger ocksÄ till en praktisk lösenordsgenerator.

Med den nya uppdateringen gör Apple det sÄ att Windows-anvÀndare kan dra nytta av ProRAW och ProRes bild- och videocodec. Dessa filer lagrar mer information i varje fil och har mindre kvalitetsförlust, vilket innebÀr att ditt foto och dina videor kommer att se snyggare ut. Om du anvÀnder de senaste iPhones och vill dra fördel av dessa nya format men du inte har en Mac, kommer den hÀr uppdateringen att vara ganska anvÀndbar för dig.

Utanför de nya kodekarna har Apple ocksÄ lagt till en funktion som kommer att generera sÀkra lösenord Ät dig, vilket Àr ganska praktiskt om du Àr den typen av person som inte kan komma pÄ kreativa lösenord och tycker att du anvÀnder samma osÀkra alla. tiden.

Om du Àr iCloud Drive-anvÀndare lÄter den senaste uppdateringen dig ocksÄ lÀgga till eller ta bort personer frÄn en delad mapp, vilket Àr en liten men vÀlkommen förÀndring.

Du kan ladda ner den senaste versionen av iCloud frÄn Microsoft Store just nu. Om du Àr en crossover-anvÀndare som gillar bÄde Windows- och Apple-enheter Àr det hÀr en uppdatering som du definitivt kommer att njuta av.

RELATERAD: Vad Àr Apple ProRes pÄ iPhone?

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK