Bil

Du kan hÀmta Firefox frÄn Microsoft Store nu

Firefox pÄ Microsoft StoreMozilla

En av de mest spÀnnande sakerna med nya Microsoft Store Àr dess stöd för alla möjliga olika applikationer. Firefox Àr pÄ vÀg till butiken som den första stora webblÀsaren, och du kan ladda ner den just nu.

RELATERAD: Windows 11:s App Store kommer faktiskt att vara anvÀndbar

“FrĂ„n och med idag Ă€r Firefox desktop den första större webblĂ€saren som blir tillgĂ€nglig i Windows Store för Windows 10- och Windows 11-anvĂ€ndare”, sa Mozilla i ett blogginlĂ€gg.

Innan detta, om du ville ladda ner Firefox pĂ„ Windows, behövde du anvĂ€nda en befintlig webblĂ€sare för att gĂ„ till Firefoxs webbplats. Mozilla kallade detta en “klumpig process frĂ„n Microsoft”, men tack och lov behöver du inte ta itu med det lĂ€ngre.

Mozilla sa: “Nu nĂ€r Microsoft har Ă€ndrat sin policy kan vi Ă€ntligen leverera Firefox med vĂ„r branschledande Gecko-motor i Windows Store. Detta lĂ„ter oss göra din upplevelse av webben glad, sĂ€ker, privat och snabb med unika funktioner.”

Det finns mÄnga anledningar till att du kanske vill ge Firefox ett försök, inklusive de utmÀrkta nya visuella teman som Àr tillgÀngliga under en begrÀnsad tid. Du har förmodligen redan bestÀmt vilken webblÀsare som passar dina behov, och om du har valt Firefox har du ett enkelt nytt sÀtt att ladda ner den och fÄ den att köras pÄ din PC.

RELATERAD: Mozilla bekÀmpar Microsofts dubbelstandard för webblÀsare pÄ Windows

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK