Bil

Dropbox nya funktioner handlar inte bara om molnlagring

Dropbox CaptureDropbox

Dropbox gÄr lÀngre bort frÄn att bara vara en molnlagringstjÀnst. Företaget har tillkÀnnagett ett gÀng nya samarbetsfunktioner som inte bara handlar om att lagra filer. Det finns en ny skÀrminspelare, ett videosamarbetsverktyg och mer.

Dropbox nya samarbetsfunktioner

Dropbox började som en molnlagringstjÀnst. Faktum Àr att det Àr en av tjÀnsterna som sÀtter molnlagring pÄ kartan. Men med anvÀndare som letar efter mer frÄn sina appar, lÀgger Dropbox till ett gÀng nya verktyg som gör fjÀrrsamarbete roligare.

För det första lÄter en ny funktion som heter Dropbox Capture dig spela in din skÀrm, skapa GIF:er och ta skÀrmdumpar. Dropbox Capture Àr i beta just nu för personliga och affÀrsplaner, sÄ du kan prova det och se om det Àr vÀrt att ersÀtta ditt nuvarande skÀrmdumpsverktyg.

Företaget rullar ocksÄ ut ett verktyg som heter Dropbox Replay, som Àr utformat för att göra det enklare att samla in, hantera och svara pÄ feedback för videor. Den lÄter dig lÀmna bild-för-bildruta feedback pÄ en video, vilket Àr avgörande för att fÄ rÀtt bild. Om du och ditt team gör mycket videoarbete kan det hÀr verktyget vara anvÀndbart. TyvÀrr Àr det hÀr verktyget inte ute Àn, men Dropbox sÀger att det kommer in i beta snart.

En annan ny funktion Ă€r Dropbox Shop, och den lĂ„ter dig sĂ€lja digitalt innehĂ„ll som du har lagrat i Dropbox. Återigen, betan Ă€r inte ute Ă€n, men den kommer snart att finnas tillgĂ€nglig.

Fler nya Dropbox-funktioner

Dropbox sĂ€ger att det kommer att ge fler nya funktioner till sina anvĂ€ndare. “Vi kommer att fortsĂ€tta att stödja vĂ„ra kunder genom att bygga Ă€nnu mer dynamiska upplevelser som kopplar allt deras innehĂ„ll till deras arbetsflöden”, sa företaget.

Det ska bli intressant att se vad Dropbox lÀgger till i framtiden, eftersom tjÀnsten har kommit lÄngt frÄn att bara vara en plats att lagra filer i molnet.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK