Bil

DrÀnerar Spotify ocksÄ din iPhones batteri?

Spotify logotyp med arga ansikten.

Internet Àr fyllt med rapporter om att Spotify har tömt iPhone-batterier. Av nÄgon anledning suger Spotify pÄ iOS 14.8 och iOS 15 ner batterier och orsakar problem för mÄnga anvÀndare.

Du kan blÀddra pÄ Reddit och Twitter och se alla möjliga klagomÄl frÄn anvÀndare om vad Spotify gör med sin iPhones batteritid. FrÄgan har blivit sÄ utbredd att Spotify har tvingats kommentera den:

Tack för dina rapporter om batteriladdning under uppdatering frÄn iOS 14.8 till .15 pÄ bÄda firmwareversionerna under de senaste dagarna. Vi har vidarebefordrat din information till det relevanta teamet och vi kan bekrÀfta att de för nÀrvarande undersöker det.

Bortsett frÄn att försöka starta om och/eller en ren ominstallation av appen, skulle det vara bra om du skulle ge inaktivering av bakgrundsappuppdatering: detta kan hittas under InstÀllningar -> AllmÀnt -> Uppdatera bakgrundsapp.

Tack! Vi kommer att hÄlla dig uppdaterad och meddela dig sÄ snart vi har nÄgra uppdateringar om detta.

Om du tror att din iPhone kan lida av batteriproblem kan du kontrollera vilka appar som suger ner mest juice. GĂ„ till appen InstĂ€llningar och tryck sedan pĂ„ “Batteri”. Ge telefonen nĂ„gra sekunder för att ladda data sĂ„ ser du hur mycket batteri varje app anvĂ€nder.

NÀr du kontrollerar data, om du mÀrker att Spotify verkar onormalt högt, kan du följa rÄden frÄn Spotify att stÀnga av bakgrundsappuppdatering för att spara lite batteri tills Spotify har en fix.

Förhoppningsvis fÄr Spotify en uppdatering snart, eftersom appen tenderar att se en hel del anvÀndning pÄ iPhones, och om den laddar ur batteriet för mycket kan det avvisa mÄnga anvÀndare.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK