Gardets

dizo: Dizo Watch D sĂ€ljs i Indien – Pris, specifikationer och mer – Times of India

Tidigare denna mĂ„nad lanserade Realmes livsstilsvarumĂ€rke Dizo en ny smartklocka i Indien – Dizo Watch D. Nu finns smartklockan att köpa i Indien. HĂ€r Ă€r allt du behöver veta om den senaste smartklockan Dizo Watch D. Dizo Watch D: Pris, tillgĂ€nglighet i IndienDizo Watch D Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€nglig i Indien för 1 999 Rs som en del av ett introduktionserbjudande. Klockan sĂ€ljs för nĂ€rvarande genom Flipkart och kommer i tre fĂ€rger – svart, blĂ„ och rosa. Smartklockan kan fĂ„ en prishöjning nĂ€r introduktionserbjudandet gĂ„r över. Dizo Watch D: Specifikationer, funktionerDizo Watch D kommer i en rektangulĂ€r metallram och böjt hĂ€rdat glas ovanpĂ„ en 1,8-tumsskĂ€rm. Den kommer med en 22 mm silikonrem. Smartklockan har en 1,8-tums LCD TFT-skĂ€rm med en upplösning pĂ„ 240×286 pixlar och en maximal ljusstyrka pĂ„ 550 nits. Den kommer med mer Ă€n 150 urtavlor och du kan Ă€ven anpassa grĂ€nssnittet med widgets. Watch D stöder mer Ă€n 110 utomhus- och inomhusaktiviteter. Smartklockan kommer med stöd för pulsmĂ€tning, blodsyreövervakning (SpO2) och sömnspĂ„rning. Vidare kommer den ocksĂ„ med en vĂ€derapp, hitta telefon, musikkontroll, appaviseringar, larm, kameraavtryckare och spĂ„rning av menscykel. Smartklockan har ett 350mAh batteri. Dizo sĂ€ger att Watch D kan hĂ„lla i upp till 14 dagar pĂ„ en laddning. Dessutom Ă€r smarttelefonen vattentĂ€t upp till 5ATM.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK