Gardets

Dizo Buds P lanseras i Indien med 13 mm drivrutiner, 40 timmars speltid | Siffra

Dizo Buds P Pris och tillgÀnglighet

Dizo Buds P har lanserats i Indien och kommer att börja sÀljas frÄn och med den 5 juli klockan 12:00 IST. Buds P kommer att finnas tillgÀnglig till ett introduktionspris pÄ 1 599 Rs pÄ Flipkart den 5 juli. Du kan dock köpa Buds P för bara 1 299 Rs för nÀrvarande pÄ den officiella Dizo-webbplatsen som en del av deras speciella lanseringserbjudande.

Dizo Buds P finns i tre fĂ€rger – Dynamo Black, Marble White och Shady Blue. Medan de svarta och vita alternativen ser ganska genomtĂ€nkta ut, har den blĂ„ varianten ett stĂ€nk av personlighet.

Dizo Buds P specifikationer och funktioner

Dizo Buds P har en halv-i-örat-design vilket innebÀr att de inte kommer med öronsnÀckor i silikon. Denna design populariserades av Apples AirPods-sortiment. Buds P har en lÄng skaft; den övre delen av vilken house touch-kontroller. HörsnÀckorna vÀger bara 3,5 g var, vilket Àr ganska lÀtt med tanke pÄ branschgenomsnittet. HörsnÀckorna kommer med hela 40 timmars uppspelningstid (laddningsfodral och hörsnÀckor kombinerat). Du fÄr 7 timmars trÄdlös uppspelning bara pÄ knopparna. Det finns ocksÄ stöd för snabbladdning och USB Type-C-laddning.

Dizo Buds P har 13 mm dynamiska drivrutiner med Bass Boost+ algoritm för förbÀttrad basrespons. För spelare presenterar företaget ett spellÀge som sÀnker latensen till 88 ms. Knopparna drivs av Bluetooth v5.3, sÄ vi kan förvÀnta oss ganska stabila anslutningar. Dizo Buds P Àr utrustad med ENC (Environmental Noise Cancellation) som försöker dÀmpa omgivningsljud under ett samtal.

Musikuppspelning och samtal kan styras via pekpanelerna pÄ hörlurarna. Som med alla andra Dizo-öronsnÀckor kommer Dizo Buds P ocksÄ att utnyttja Realmes mÄngsidiga Realme Link-app. AnvÀndare kan justera EQ-instÀllningar, pekkontroller och mer via den hÀr appen. HörsnÀckorna Àr ocksÄ IPX4 vattentÀta.

NÀstan alla Dizo-hörlurar vi har testat hittills har imponerat pÄ oss nÀr det gÀller vÀrdet de ger för dina pengar. Vi kommer ocksÄ att testa dessa hörlurar inom en snar framtid, sÄ hÄll ut för recensionen.

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in.

Dizo Buds P specifikationer och funktioner

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK