Bil

Discord lÄter dig Àntligen schemalÀgga serverevenemang

Discord logotyp

Discord designades frÄn början som en plats för spelare att trÀffas och anvÀnda röstchatt. TjÀnsten fÄr stÀndigt nya funktioner, och en ny batch kommer som gör att du schemalÀgger hÀndelser pÄ en server och Àndrar din profil för varje server du Àr pÄ.

Enligt The Verge fÄr chattappen en ny funktion för schemalagda hÀndelser som lÄter dig skapa ett evenemang och dela det med en server, ungefÀr som ett Facebook-evenemang. Personligen anvÀnder jag Discord för avlÀgsna Dungeons & Dragons-spel, sÄ att ha möjligheten att skapa evenemang för kommande spel lÄter som en anmÀrkningsvÀrd funktion för att sÀkerstÀlla att alla vet nÀr nÀsta spel Àr schemalagda.

Med den nya funktionen kan gÀsterna OSA genom Discord och fÄ ett meddelande nÀr evenemanget startar, vilket eliminerar alla ursÀkter för att glömma nÀsta stora spelkvÀll.

Dessutom rullar Discord ut en funktion för Nitro-anvÀndare som lÄter dem anpassa avatarer för olika servrar. SÄ, om du gÄr tillbaka till D&D-exemplet, kan du anvÀnda din karaktÀrs foto pÄ en server dedikerad till D&D-spelet och ditt riktiga foto pÄ andra servrar. Tidigare var du tvungen att Àndra din avatar varje gÄng du bytte server, vilket var ganska jobbigt.

Som nÀmnts rapporterades detta först av The Verge, men Discord har inte officiellt tillkÀnnagett de nya funktionerna Ànnu. Vi kontaktade Discord för kommentarer men har inte fÄtt nÄgot svar nÀr detta skrivs.

Uppdatering, 27/9/21: Vi har fÄtt en bekrÀftelse frÄn Discord att dessa funktioner kommer. Serverprofiler följer med frÄn och med idag. Schemalagda evenemang börjar rulla ut den 28 september 2021 och kommer att vara fullt tillgÀngliga under de kommande tvÄ veckorna.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK