Bil

Det är inte bara du, iPhone 13-maskupplåsning är trasig

√Ąpple

Beroende på var du bor kan du behöva bära en mask när du går till offentliga platser. Om du gör det har du förmodligen vuxit till att uppskatta iPhones maskupplåsningsfunktion. Men för många iPhone 13-användare är funktionen helt avlyssnad.

RELATERAD: Hur du låser upp din iPhone med en Apple Watch

Apple har erkänt problemet med dess upplåsning med Apple Watch-funktionen, så du är inte ensam om du upplever problemet. Så här sa Apple på en supportsida:

Du kanske ser “Kan inte kommunicera med Apple Watch” om du f√∂rs√∂ker l√•sa upp din iPhone medan du b√§r en ansiktsmask, eller s√• kanske du inte kan konfigurera L√•s upp med Apple Watch.

Medan Apple erk√§nde problemet, sa f√∂retaget inte n√§r det skulle ha en fix tillg√§nglig, utan sa bara att det kommer att “fixas i en kommande programuppdatering.” Vi f√•r v√§nta och se n√§r Apple kan hantera problemet, men under tiden finns det inget du kan g√∂ra f√∂r att bek√§mpa problemet. Du kan √•tminstone tr√∂sta dig i det faktum att du inte √§r ensam.

Förhoppningsvis kommer företaget att ta itu med det snart, eftersom många människor har vant sig vid att använda sin Apple Watch för att hjälpa till med att låsa upp sina iPhones medan de bär en mask.

RELATERAD: Här är hur stora iPhone 13-batterierna är

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK