Bil

Dessa nya USB-C-logotyper gör det enklare att vÀlja laddningskablar

Nya USB-C-logotyperUSB-IF

USB-kablar Àr tÀnkta att göra livet enklare (Àven om de tvÄsidiga kablarna alltid verkar ta tre försök att gÄ in). Med USB-C finns det sÄ mÄnga olika effektklasser som gör saker förvirrande. USB-IF tillkÀnnagav nya USB Type-C strömklassningslogotyper som kommer att göra det enklare att vÀlja rÀtt.

RELATERAD: USB-paradoxen: Varför behöver USB-anslutningar tre försök?

Med dessa nya logotyper kommer du snabbt att kunna se om kablarna har stöd för 60W eller 240W enligt definitionen av USB Power Delivery 3.1-specifikationen. Om du nÄgonsin har ifrÄgasatt om en kabel har den kraft du behöver för att ladda din enhet snabbt, kommer dessa nya logotyper att vara en livrÀddare för dig.

“Med de nya kapaciteterna för högre effekt som möjliggörs av USB PD 3.1-specifikationen, som lĂ„ser upp upp till 240W över en USB Type-C-kabel och -kontakt, sĂ„g USB-IF en möjlighet att ytterligare stĂ€rka och förenkla sitt certifierade logoprogram för slutanvĂ€ndaren , sĂ€ger Jeff Ravencraft, USB-IF President och COO. “Med vĂ„ra uppdaterade logotyper kan konsumenter enkelt identifiera USB4-prestanda och USB Power Delivery-kapacitet för certifierade USB-C-kablar, som stöder ett stĂ€ndigt vĂ€xande ekosystem av hemelektronik frĂ„n bĂ€rbara datorer och smartphones till skĂ€rmar och laddare.”

Naturligtvis mÄste du köpa certifierade USB-kablar för att se dessa nya logotyper pÄ dem, men du bör göra det ÀndÄ, eftersom det Àr det bÀsta sÀttet att se till att du fÄr den kraft och prestanda som du betalar för .

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK