Bil

Denna Microsoft Word-uppdatering kommer att förhindra oavsiktliga ändringar

Microsoft Word-logotyp på blå bakgrund

Microsoft Word har redan visningsläge och granskningslägen, för när du vill titta på ett dokument utan att göra ändringar, men inte alla känner till dessa alternativ. Microsoft testar nu en mer synlig switch för olika lägen.

Microsoft experimenterar med en ny knapp i Word, som finns i det √∂vre h√∂gra h√∂rnet av f√∂nstret, som g√∂r att du enkelt kan v√§xla mellan tre l√§gen ‚Äď redigering, granskning (f√∂r att f√∂resl√• √§ndringar och l√§gga till kommentarer) och visning (enbart f√∂r visning). alternativ). Dessa alternativ finns redan i Word, men de finns i olika menyer som kan vara sv√•ra att hitta.

Lägesväxlingsgränssnitt i WordWord för Windows Microsoft

Namnet på den nya knappen ändras också beroende på vilket läge du använder. Det betyder att det alltid är lätt att se vilket läge du är i: titta bara i det övre högra hörnet. Det är värt att notera att Office Online har haft en identisk knapp ett tag, men placerad på en lite annan plats (i slutet av menyflikarna).

Redigeringslägesbild i Office OnlineOrd online

Microsoft säger att den nya knappen är tillgänglig i betakanalen för Microsoft Office, från och med version 2206 (bygg 15314.10000). Det bör dyka upp i de vanliga stabila versionerna av Word någon gång under de kommande veckorna eller månaderna, förutsatt att inga betydande buggar dyker upp i testprocessen.

Källa: Office Insider Blog

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK