Gardets

Denna blixtrande snabba 240Hz spelmonitor har aldrig varit billigare

Det Àr en bra dag att förbÀttra ditt 1080p-spel. Amazon sÀljer en LG UltraGear 27-tums 1080p-spelmonitor med hög uppdateringshastighet för $227. Det Àr den lÀgsta nÄgonsin och ner frÄn det vanliga priset pÄ runt 260 dollar eller sÄ.

LG-27GN750-B Àr en IPS-skÀrm med en svarstid pÄ en millisekund och en uppdateringsfrekvens pÄ 240 Hz. Om du har ett 1080p-grafikkort som lÀtt trÀnger sig förbi sina maximala bilder per sekund just nu, bör denna bildskÀrm göra en mÀrkbar skillnad i spel och visuell kvalitet.

Den har sÄklart FreeSync ocksÄ. AMD:s FreeSync-sajt sÀger att denna bildskÀrm fungerar upp till 240Hz över bÄde DisplayPort och HDMI. SkÀrmen Àr ocksÄ G-Sync-kompatibel, vilket innebÀr att den inte borde ha nÄgra problem med att synkronisera uppdateringsfrekvenser med ett Nvidia-grafikkort.

LG har laddat upp denna bildskĂ€rm med HDR10. Den har en maximal ljusstyrka pĂ„ 400 nits, vilket Ă€r bĂ€ttre Ă€n de flesta skĂ€rmar, men understiger de 1 000 nits vi förvĂ€ntar oss att se. ÄndĂ„ bör HDR10-funktionen erbjuda en mĂ€rkbar förbĂ€ttring i fĂ€rger jĂ€mfört med andra skĂ€rmar. Den har ocksĂ„ tunna sidoramar, vilket gör den till en bra kandidat för en speluppsĂ€ttning med flera skĂ€rmar om du smutsar ihop tvĂ„ (eller tre) av dessa.

[Today’s deal: 27-inch 240Hz LG UltraGear FreeSync monitor for $227 at Amazon.]

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK