Bil

Den hÀr Mac-appen Àr perfekt för personer med kort uppmÀrksamhet

Person som anvÀnder en MacBook medan han hÄller en kaffemugg.Kanchana Imsilp/Shutterstock.com

Att arbeta hemifrĂ„n har blivit vĂ€ldigt populĂ€rt under de senaste Ă„ren, men det har ocksĂ„ introducerat oss för utmaningar som vi inte hade tĂ€nkt pĂ„. Husdjur, projekt runt huset, slumpmĂ€ssiga distraktioner pĂ„ internet – allt bidrar till att avskrĂ€cka fokus och hĂ€mmar produktiviteten. Kan en svit med jobbfokuserade appar hjĂ€lpa dig att komma tillbaka pĂ„ rĂ€tt spĂ„r? Vi kommer att diskutera hur du hĂ„ller dig produktiv medan du arbetar hemifrĂ„n med Setapp, en populĂ€r prenumerationstjĂ€nst med mer Ă€n 200 otroliga appar för Mac.

Tips #1: Fokusera pÄ en app i taget

HazeOver-appen visas i SetappSetapp

Även om du har flera appar öppna pĂ„ din Mac kan du bara arbeta med en sak Ă„t gĂ„ngen. Att ha andra appar hĂ€ngande pĂ„ skĂ€rmen kan vara distraherande eller fĂ„ dig att tappa tankarna. Det Ă€r dĂ€rför HazeOver kan vara en av de bĂ€sta produktivitetsapparna du kan ladda ner just nu, och det Ă€r gratis att prova nĂ€r du registrerar dig för en sju dagars provversion av Setapp för Mac.

HazeOver Àr en skÀrmnedblÀndningsprogram som lÄter dig anpassa ljusstyrkan för bakgrundsapparna som körs pÄ din Macs skrivbord. Eftersom det bara gÀller de appar du inte anvÀnder aktivt kan du fokusera pÄ en app eller ett fönster Ät gÄngen.

HazeOver Àr ocksÄ mycket anpassningsbar. Du kan Àndra nivÄn pÄ nedtoningen som intrÀffar för specifika appar. VÀlj att bli helt mörk, eller bara sÀnka ljusstyrkan lite sÄ att du inte helt blockerar allt annat. Du kan till och med anvÀnda HazeOver i helskÀrmslÀge med stöd för flera skÀrmar, sÄ att du kan stÀlla in individuella arbetsytor för maximal produktivitet.

Tips #2: AnvÀnd snabba pÄminnelser och nedrÀkningstimer

Due app grÀnssnittSetapp

Att arbeta hemifrÄn kan störa en hÀlsosam balans mellan arbete och privatliv, vilket gör det svÄrt att hÄlla pÄ med uppgiften under kontorstid. För att spÄra allt som behöver göras under dagen, ladda ner Due via Setapp nu!

Due for Mac Àr en kraftfull, enkel pÄminnelseapp som enkelt konkurrerar med konkurrenterna. Till skillnad frÄn vissa andra att göra- eller pÄminnelseappar lÄter Due dig lÀgga till uppgifter med naturligt sprÄk. Börja bara skriva din pÄminnelse som en anteckning. DÄ kommer Due att granska din text och skapa en pÄminnelse baserat pÄ det du har skrivit.

Due kan inte bara hjÀlpa dig att hÄlla reda pÄ kommande uppgifter, det Àr Àven bra för att följa upp med försenade föremÄl. HÄll dig uppdaterad om Äterkommande uppgifter med dagliga och veckovisa pÄminnelser. Det finns till och med en nedrÀkningstimer sÄ att du kan Àgna en viss tid Ät varje uppgift innan du gÄr vidare till nÀsta. Slutligen lÄter Due dig schemalÀgga objekt direkt frÄn meddelandecentret.

Sammantaget Àr Due en stensÀker och pÄlitlig app för att göra-listor, pÄminnelser och instÀllning av uppgiftsorienterade timer. Det kan hjÀlpa dig att göra mer pÄ den tid du har tillgÀnglig och hÄlla dig pÄ rÀtt spÄr för att prestera pÄ ditt bÀsta.

Tips #3: SpÄra och analysera din uppgiftsframsteg

Be Focused app-grÀnssnittSetapp

Även om det Ă€r viktigt att stĂ€lla in timers och fokusera pĂ„ de aktuella uppgifterna, Ă€r det lika viktigt att förstĂ„ hur dina handlingar speglar prestanda. Be Focused Ă€r en sensationell Mac-app som inte bara lĂ„ter dig stĂ€lla in timers för saker pĂ„ din att-göra-lista, den loggar dina prestationer och lĂ„ter dig se hur mycket tid du spenderade pĂ„ att fokusera pĂ„ uppgifter under en vecka, mĂ„nad eller lĂ€ngre. Du har möjlighet att se dina framsteg i appen eller exportera din statistik till en CSV-fil, en stor vĂ€lsignelse för frilansare och timanstĂ€llda som behöver visa bevis pĂ„ sina fakturerbara timmar.

NÀr det gÀller tjÀnstemÀn kan det vara fördelaktigt att följa framstegen för att se hur mycket tid som verkligen lÀggs pÄ uppgifter och projekt. Med Be Focused kan du till och med schemalÀgga pauser sÄ att du kan ladda för nÀsta omgÄng av mÄl.

Du kan göra allt detta och mer nÀr du laddar ner Setapp för Mac, den största svit med produktivitetsappar som din Mac förmodligen nÄgonsin har sett.

FĂ„ mer gjort med Setapp

Produktivitet handlar om fokus. NĂ€r du kan fokusera pĂ„ det du gör och leva helt och hĂ„llet i det ögonblicket, kan du Ă„stadkomma fantastiska saker. Be Focused, Due och HazeOver Ă€r tre utmĂ€rkta appar som hjĂ€lper dig att göra just det. AnvĂ€nd dem alla eller vĂ€lj dina favoriter – det finns inget fördefinierat sĂ€tt att fĂ„ saker gjorda.

Alla tre appar som listas hÀr idag Àr tillgÀngliga gratis under en sju dagars gratis provperiod av Setapp. Med Setapp fÄr du obegrÀnsad tillgÄng till mer Àn 200 otroliga inbyggda Mac-appar. Det bÀsta av allt Àr att hela Setapp-katalogen Àr gratis att anvÀnda under din veckolÄnga provperiod!

NĂ€r din testperiod slutar kostar Setapp endast $9,99 per mĂ„nad för obegrĂ€nsad tillgĂ„ng till hela Setapp-sviten, som hela tiden expanderar. Det Ă€r osannolikt att du kommer att hitta ett bĂ€ttre erbjudande som inkluderar sĂ„ mĂ„nga appar i en tjĂ€nst, sĂ„ vĂ€nta inte – ge Setapp ett försök nu!

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK